Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paatryśka

Pomóżcie mi wybrać Klinikę Leczenia Niepłodności.

Polecane posty

Gość Paatryśka

Może ktos podzieli się informacją na ten temat? Mam do wyboru; Łódź, Wrocław, Bytom. Bo tam najbliżej. Może ktoś poleci mi też lekarza? /albo napisze do którego nie warto chodzić/ Będę wdzięczna za pomoc.

Gość Paatryśka
Dzięki

z tych trzech co podałaś to wybrałabym Łódź, ale sama osobiscie lecze sie w Katowicach w Provicie

Gość Paatryśka
Katowice tez wchodzą w grę. Jestes zadowolona? Może polecisz jakiegoś lekarza? W jakich godzinach przyjmują, w sobity też?

ja chodze do dr. Grettki, bo mojemu mężowi i mi pasuja piatki, a on własnie wtedy przyjmuje(trzeba go niestety ciagnąć za język, jest troche małomówny, ale ogólnie ok), bardzo miły jest też dr. Tomanek, robił mi test PCT, duzo dziewczyn poleca też dr. Kieckę(przyjmuje bodajze w czwartki), narazie byłam tam 2 razy i zrobili na mnie pozytywne wrazenie, klinika dobrze wyposazona...itp, w weekendy tez maja otwarte, zawsze jakis lekarz jest na dyzurze, niestety troche u nich drogo, jezeli chcesz sie umówić na wizytę to mozesz to zrobic telefonicznie, wejdź sobie na ich strone internetową, tam masz wszystkie dane: http://www.klinikanieplodnosci.pl/index.php

Gość Paatryśka
Dzięki za info. :)