Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pau.li.na

Macie jakiś pomysł na zdjęcia w plenerze w Wawie w styczniu?

Polecane posty

Gość Pau.li.na

Czy ktoś z Was robił sobie sesję w plenerze w zimie? Boję się, że będzie strasznie zimno albo że nie będzie śniegu tylko wszędzie ponura szarość. Koleżanka robiła sobie zdjęcia w jakimś muzeum i wyszły naprawdę fajnie. Niestety było to daleko od Warszawy. Macie może jakieś pomysły gdzie w Warszawie albo okolicach zrobić takie zdjęcia? Może jakieś muzeum, dworek albo ciekawy wystrój?

Gość gapcia_aa
A masz fotografa jakiegoś czy tak na własną rękę będziesz robić?

Gość Krysiaczek.k
Widziałam takie zdjęcia robione dwa lata temu pod Warszawą. Zdjęcia takie miała robione moja koleżanka w lutym. Zdjęcia były śliczne chyba ładniejsze niż te, co się ogląda robione latem. Para młoda kładła się na śniegu ,obsypywała się śniegiem jeździła na sankach itp. Zdjęcia były robione w scenerii obsypanego śniegiem lasu. Naprawdę zdjęcia cudo.

Gość Pau.li.na
Mam fotografa ale on też boi się, że nie będzie pogody na plener dlatego chciałabym mieć jakiś awaryjny pomysł.

Gość Ewa B
Ja miałam ślub w styczniu ubiegłego roku. Pogodę mieliśmy lekko roztopioną a zdjęcia i tak wyszły czarujące...Tylko że była to wyłącznie zasługa naszego fotografa- pasjonata ;). Wydaje mi się, że to właśnie on powinien mieć pomysł na...Ty nie powinnaś się w ogóle o to martwić!

Gość daniela
w Pałacu na wodzie w łazienkach,w Pałacu Kultury i Nauki,w metrze,w Ikei tez widziałam,w Wilanowie..............