Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qubik

doradzcie...obciąć włosy czy nie??

Polecane posty

Gość qubik

mam lekko za łopatkę , sa one takie -przychlasty...nie wiem co z nimi zrobić???doradzcie mi ....może jakąś grzywke se opitolić???

Gość qubik
kurcze , tak krótko to nie odważe się obciąć...a z tym stopniowaniem włosów to trzeba na dobrego fryca trafić - ja zawsze trafie na takiego ,że jak wychodzę od niego to mało co bym go nie pobiła...

ja mam takiej długości włosy i tylko je co jakiś czas cieniuje degażuję i końcówki obcinam bo włosy zapuszczam na wesele mam szczęście bo fryzjer :) do którego chodzę nadaje im kształt odpowiednimi cięciami i zawsze jak wychodzę od niego to mam inne włoski :D jeszcze sama czasem z nimi eksperymenuję tj. raz mam kręcone, proste, zabawnie upiete itp :P jak masz proste włosy lub prostownicę to może zrób sobie grzywkę - ona dużo zmienia ale wiesz czy ma byc prosta, asymetryczna, skośna to lepiej niech Ci dobry fryzjer doradzi

Gość a ja obciełam na krótko
i jestem bardzo zadowolona. Mam zgrabna fryzurkę, puszyste i zdrowo wyglądajace włosy. Ich ułożenie zajmuje mi 3 minuty. Wieć jeśli masz to na co ja cierpiałam - piekne włosy ale tylko przez chwilę bo za chwilę wiszą oklapłe strąki, włosy cieniutkie, to spróbuj. Przeciez włosy nie zęby odrosna, a czasem warto coś zmienić:-)