Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_81

Sennośc

Polecane posty

Zaczynam się poważnie niepokoic :( Nie wiem co to moz ebyc , moj narzeczony przebywa zagranica , pogoda tam paskudna pada od kilku tygodni to fakt. Ale czy to jets powód zeby spac codziennie po kilkanascie godzin , wolne dni i weekendy przesypia całe, ledwo wtsanie a juz dalej ziewa i zasypia. Ostatnio zdarza mu się już nawet zasypiac na siedząco, w trakcie rozmowy ze mną przez neta. Czy mogą yo byc objawy np. cukrzycy (wiem ze jego ojciec choruje na nią a to moze byc choroba dziedziczna)... Nie wiem co mam mam myslec, on twierdzi że wszystko jest wporządku, że nic się nie dzieje.

Gość Madzia__15
Ja od jakiś 2 miesięcy spię w dzień. Nigdy tego nie robiłam, bo uważałam, że to strata dnia i w ogóle... A od tygodnia jeszcze bardziej mnie wzięło. Potrafię spac nawet po 5-6 godzin dziennie (bo zazwyczaj mnie budzą po tak długim czasie, ale gdyby nie to, pewnie spałabym dalej) i dalej jestem senna. To już jest denerwujące. Kiedyś nawet usnełam o 18 a obudziłam się rano o 8. Do tego ciągle jem słodycze i wiele pije. Dodam jeszcze, że mam 15 lat i zasypiam do szkoły :)

Gość albo cukrzyca

Gość taka jakas see
zgadza sie cukrzyca albo tarczyca albo poprostu zmiana pory roku tak na ciebie dziala

Gość taka jakas see
zrob sobie TSH na tarczyce i cukier