Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda-

ostry seks a ja nie chce!!

Polecane posty

Gość magda-

Mam 18 lat od 5 miesiecy spotykam sie z chłopakiem.I już 7 razyw spółrzyliśmy.On preferuje tzw ostry seks.Jego była dziewczyna też to lubiła wieć nie wyobraża sobie inengo seksu bo nie ma orgazmów i go to niekręci ja w ole delikatne i czyłe pieszczoty.Kiedyś powiedział że lubi dominować w łózku nie wiedziałam wtedy chyba co to znaczy i stwierdziałam że spoko może se dominować ale jak doszło do naszego pierwszego razu szczena mi odadła:/Podczedł do mnie od tyłu powiedział "Chodz tu suko iw szedł we mnie gwałtownie przypominało to gwałt.........Zero czułości traktuje mnei przedmiotowo(tylko podczas seksu bo tak normalnie to fajny gość)Uwielkbia seks oralny ja też lubie ale jak to robie nie chce sie na niego patrzec bo czuje sie upokożona a in chce abym sie patrzyła mu wtedy w oczy..!!!:/ Jak to wszystko pogodzić!??Pomóżcie

Gość magda-
on mówi że wiele dziewczyn lubie taki seks...To jak to wkoncu jest tylko ja jestem taka nienormalna??

Oj... porozmawiaj z nim...szczerze, spokojnie. Powiedz jak sie czujesz, ze Ci to nie odpowiada, ze czujesz sie upokorzona... Powiedz, ze bardzo Ci na nim zależy i chcesz poczuc prawdziwą bliskośc... Czasem moze mozecie kochac się troche ostrzej, a czasem delikatnie... mysle ze kochajacy mężczyzna zrozumie to i uszanuje:)

Moment..skad on wie co lubi wiele dziewczyn? Rownie wiele lubi delikatne pieszczoty..to nie jest argument. I tu nie chodzi o normalnośc lub jej brak tylko o rodzaj temperamentu i potrzeb.Nie masz zadnych podstwa zeby się obwiniać czy czuc gorsza.

Gość magda-
i jeszcze o czymś zapomniałam jak to robimy lubi ciągnąć mnie za włosy tzn łapie za włosy i tak odchyla głowe :/Ton normalne?

Gość a ja lubie taki seks
lubie czuć że facet ma nademną władze oddaj mi go:-)

Gość dziewczyno masz problem
bo to jest w pewnym sensie normalne! Tylko w pewnym bo jest to jeden z wiemu mozliwych kontaktow seksualnych, ale jeden z najostrzejszych. Wspolczuje, ze trafilo , skoro tego nie lubisz. Niestety nie odkladaj rozmowy z nim bo bedzie gorzej , jak na razie i tak chyba jest delikatny i moze byc gorzej!!!!!

Gość magda-
jak to gorzej.Boshe nie strasz mnie doszło do tego że ja się boje seksuz nim boje się bo mnie to wszystko boli jestem wrazliwa na ból i w ogóle nie lubie jak tak na mnie brzydko mówi:-(

Gość Nie jestes tego warta
Co ty masz za faceta zenie realizuje twoich potrzeb... Nie godz sie na nic co ci nie odpowiada! Powiedz mu czego oczekujesz I nie godz sie wiecej na takie sytuacje A wogole rzuc go niej est ciebie wart, zobaczysz!

Gość ale może
spróbuj to polubić kurde ja nie rozumiem jak można nie lubić takiego seksu od 13 roku życia wiedziałam że tylko to mnie keci nie znosiłam delikatności w łozku.Pewnei jakieś wyrachowane sado maso typu klamerki piss czy scat to coś okropnego ale taki ostry seksik to sama przyjemność nie gadaj że aż tak cie boli...!

to wyzej to jakis nie wyzyty koles ktory nigdy seksunie uprawial

Nie chce Cie straszyc, ale uprzedzam, bo wiem co mowie. Nie bede opisywala co moze sie jeszcze zdarzyc, ale powiedz mu co czujesz i jaki lubisz seks zanim bedziesz plakala. Nie daj sie i trzymam kciuki :)

KOCHAC TO ZNACZY CHCIEC DLA DRUGIEJ OSOBY WSZYSTKIEGO CO NAJLEOSZE... A on cie nie kocha... I co z tego ze poprzednai to lubila? to iech do niej wraca

do nie jestes tego warta nie koniecznie, ta osoba moze to lubic!!! To co wymienila to tylko czesc z tego co moze sie biednej madzi przydarzyc :(

Gość magda-
ale ja z nim o tym gadałam------to stwerdził że i tak sie stara byc delikatny:/

doskonale o tym wiem... tez mam faceta i rozmawiam z nim chyba wiecej niz robie... ale nigdy nie zrobil niczego czego bym nie chciala i doskonale wie co lubie i co chce pomimo ze ma wieksze potrzeby od moich szanuje to... wie ze potrzebuje duzo wiecej czulosci i delikatnosci i realizuje to pomimo tego ze w danej chwiliwolaby pojsc dalej

To go zostaw!!!!!!!!!!!! pocierpisz troche poplaczesz, ale to lepsze niz to co Cie czeka, jesli tego typu zabawy nie lubisz .

to moze powiedz ze raz ty mu pokazesz czego oczekujesz ? i to ty poprowadzisz wszystko?

Gość ..................qwer
teraz za bardzo go kochasz a pozniej bedziesz plakac bo bedzie cie gewalcil kiedy ty nie masz ochoty na seks pozniej zacznie sie bicie bo mu to przyjemnosc sprawia.. ALe bedzie za pozno A ty go bedziesz kochac i wybaczac

Gość magda-
a seksuolog?Pomoże moja koleżanka mów że onn jest zboczony??Sadysta czy jakoś tak...to moze lekarz mu pomoże?T o mojpierwszy partner s ktorym współrzyje i juz takie doświadczenia przykre:/

Gość 123..
ja mam tak sama ba nawet gożej mój facet uwielbia anal i huj go to obchodzi że mnie boli ma wto w dupie najważneiejsz eaby jemu było dobrze i też z akudły ciagnie aż włosy garsciami wychodzą..........I też pozatym to normalny mezczyzna tylko w łózku zmienia sie w potwora.Mysle że to nie zboczenie niektórzy sa bardziej delikatni inni mniej poprostu ciesz sie ze jeszcze ci do tyłka nie wkładał wtedy zobaczysz dopiero co to znaczy ból

Gość nie rozumiem was
Dlaczego z nimi jestescie? oni nie rozumia waszych potrzenb?

Gość 123..
bo cih kochamy:/na codzień jest zajebiście tylko ten przeklęty seks.Mój chłopak codziennie jest przymnie zawsze jak go potrzebuje opikunczylojalny nigdy mnie nei zdardził ciagle mnie zapewnia jaka to jestem dlanigo ważna itd itd.Tylko podczas seksu zmienia sie niedopoznania

Gość magda--
123,,,ale ja sie chyba jednak z moim chlopakiem mimo wszystko rozejde bo ja sie zabardzo boje tego seksu.To jest dlamnie koszmar jutro ma przyjść a mnie już z nerw brzuch boli:/i nic jeść nie moge:/ Tak duzej być nie może.Pozatym mój chłopak potrafii tak mnie męczyć xcałą godzine.Już chyba duzej tego nei wytrzymam a teraz boje sie jeszcze bardziej ż eteż mu sie analu zechce.Jak ja krzycze podczas seksu ze mnei boli to on nic:/Mam wrazenie ze nawet go ten moj krzyk rajcuje:/

Gość magdo to sytuacja chora
nie wyobrazam siebac moje partnera a co bedzie za kilka miesiecy lat?

Gość dziewczyno bedziesz
miała uraz do końca życia.żal mi cie tym bardziej że widze ze jestes jeszzce młoda i nieodświadczona.Jakbyś jakąś zahartowaną kurewką była to huj!!ale ty jesteś jeszcze niewinna a on cie tak szmacii

Gość no mało niestety
ja szukam szukam i nic na samych deliktnych trafiam:/Kurde moze ktoś wie jak rozpoznać takiego faceta?nie śpiac z nim jeszcze skad wiedziec jakie ma upodobania da sie to wyczyć.?

Gość uwielbiam
jak podeidzie do mnie od tułu szarpnie mnie za włosy i powie choć tu suko potem gwałtownie we mnie weidzie nieraz jakiś policzk i mam odjazdowy orgazm ale tylko raz udało mi sie trafić na takiego goścsia na imprezie a potem juz nie

Gość magda-
uwielbiam jak podeidzie do mnie od tułu szarpnie mnie za włosy i powie choć tu suko potem gwałtownie Now łasnie tak robi tylko ja akurat nie wiem co w tym takiego super....

Gość nie czaje dlaczego
on w ogle porownuje Cie do innych dziewczat.Czy on Cie traktuje powznie? Ty to jestes Ty a nie cala reszta bab. Jesli Cie kocha, jesli cos vczuje do Ciebie to pownien sie ;iczyc z Twoim zdaniem, z Twoimi pragnieniami.Seks nie polega i caly zwiazek na tym,zeby tylko swoje pragnienia realizowac,ale zeby brac pod uwage tez uczucia drugiej osoby. Skad wiesz, ze jego dziewczyna tak lubila? mowil Ci to? no tylko pajac moze to swojej dziewczynie powiedziec.Wydaje mi sie,ze traktuje Cie niepowaznie.Mowisz, ze on poza seksem jest fajny gosc, ale przeciez seks jest bardzo waxzna sparwa, bo najbardziej intymna. Nie masz wyjscia, musisz mu o tym powiedziec, wlasviwie zapytaj go, co on do Ciebie czuje i czy licza sie dla niego rowniez Twoje potzreby.Przy okazji powiedz mu,ze wspominanie swoich eks jest nie na miejscu.Moze Ty powinnas zaczac go porownywac do swoich eks? Nie jestem za tym by robic sobie na zlosc, ale az sie prosi by mu dogadac w stylu " moj eks byl bardziej czulym kochankiem"