Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda-

ostry seks a ja nie chce!!

Polecane posty

Gość czasem na czacie
mozna znalezc, ma to o tyle dobre strony, ze mozna wczesniej ustalic preferencje:) osobiscie polecam.

Gość mój nieraz
tez tak lubi najczęściej po kłótni chce pokazac że ma nademną władze ale jakby tak ccały czas sie kochał to bym niewyrobiła

Gość asiaaaa21
godzine??Ja pier.... gdyby to jeszcze lubił takie szybkie numerki to moznaby sie przemęczyć ale cała godzine....masakra

Wydaje mi sie, że powinnaś sie z nim rozstac, tak jak napisalas... Seks nie polega na tym, że jemu ma byc dobrze, a Ty jesteś do tego narzędziem...jesli on tego nie rozumie, to znaczy, że albo cie nie kocha, albo ma jakis poważny problem.. Tak czy inaczej...ratuj się kto może, bo on jak widać zadnej chęci do wspólpracy nie wykazuje:( ps.i dlategomiędzy innymi uważam, że przedmałżenska czystośc to pomylka...ciekawe co by było jakby się cos takiego po ślubie okazało:(

Gość dziewczyno masz problem
nienia ZGADZAM sie w 100%!!! Ja jestem mezatka, to moj pierwszy partner , ale zaczelismy przed slubem :) jest cudownie i dajemy sobie wzajemnie to czego potrzebujemy. Na tym polega milosc :) :)

Gość magda-
jestem glupia suka i zasysam jak maly zelmerek

Gość magda-
to oczywiście nie ja tylko jakiś idiota sie podemnia podszywa

Gość pogodzoonaaa z opętaniem
ja chcę takiegooooo facetaaaa 😭, a trafiam na zupełne przeciwieństwa , buuuuuuuuuu

Gość kictt
no wspolczuje Ci ....radze rozstac sie jak najszybciej!!! i zapomniec o ile sie da bo to byl pierwszy :( .... nie daj sie zlamasowi, bo bedziesz miala uraz do seksu i jak trafisz na normalnego chlopaka z podejsciem bardziej wyrozumialym dopiero wtedy poznasz urok seksu :) powodzenia

Gość miauuuuuuu....
a ja mam takiego :) i jest mi baaaardzo, baaaardzo dobrze!!! uwielbiam ostrzejszy seks (włącznie ze spankingiem i pejczykami ;) ) mmmmmm... aż się rozmarzyłam....