Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gemela

Ciaza! POMOCY

Polecane posty

Gość gemela

POMOCY!!! nie wzielam 16 tabletki z opakowania, przyjelam ja po 48h od poprzedniej (18hodz spoznienia). Po 5 dniach skonczylam opakowanie i zrobilam przerwe. 6,7,8 dnia przerwy kochalam sie ze swoim chlopakiem. Jakie mam prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? Strasznie sie boje bo mysle ze w te dni wogole nie bylam zabezpieczona i zaszlam w ciaze. 8 dnia nie przyjelam tabletki o normalnej porze (o 21.00 tylko 11 godz pozniej) ODPISZCIE PROSZE!!! Pozdrawiam

sama kiedys bralam tabsy wiec troche sie naczytalam o tym, w jednej z ksiazeko lekach mojej mamy (a jest pielegniarka) przeczytalam ze dopiero gdy przerwa miedzy tabletkami wynosi 36 godzin to rozpoczyna sie w organizmie proces ktorego skutkiem ma byc owulacja. a podczas przerwy miedzy opakowaniami jestes bezpieczna. tak wiec nie masz moim zdaniem powodow do obaw. i tabletki z nastepnego opakowania postaraj sie brac o tej samej porze:) moze jakis przypomnienie w telefonie tak jak ja robilam:) trzymaj sie

Powinna ,ale nasza zapomnialska zapomniała pierwszej tabletki z nowego opakowania i ma spore sznase,zeby zostać mamą;-) gratulujemy.

sorki nie przeczytalam dokladnie albo nie zrozumialam tego co napisla gemela. miarka masz racje. ojojoj gemela zrob test lepiej

Gość blend
a jesli Ci sie uda, to lepiej przejdz na plastry, mniejsza szansa ze zapomnisz...