Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariia

Zachowanie zonatego faceta.Jak wam ufac?????????

Polecane posty

Dzisiaj poszlam sama na kawe do kawiarni.Obok mojego stolika siedzial facet ok30,bardzo przystojny i wogole.......Po pewnej chwili podszedl do mnie i spytal czy moze sie przysiasc.To ja bez chwili zastanowienia zgodzilam sie.Zaczal cos gadac ze jes tutaj przyjazdem w sprawach zawodowych i.t.d.Mowil ze ma zone i dziecko i ze jego zwiazek sie rozpada,zona go nie rozumie i.t.d. Zaczal sie pytac dlaczego jestem sama........i co dzisiaj wieczorem robie.Zaprosil mnie na kolacje ze sniadaniem,powiedzial to wprost. To ja bez chwili zastanowienia poprosilam go delikatnie zeby odszedl, bo nie mam ochoty z nim gadac........ A on sie wsciekl i powiedzial ze takich lasek jak ja jest pelno i ze on nie mosi namawiac dziwek na sex. A mnie zamurowalo.......... Uwazam takie zachowanie za hamskie i chore I jak tu ufac facetom???????????????????????????????

Gość nie przejmuj się
takich dupków pełno niestety po tym świecie chodzi :o żałosny i tyle! współczuć jedynie jego żonie należy :o fuj

Gość olac chama trzeba
i nie myslec. Trzeba mu bylo odpowiedziec, ze namiary do agencji są za wycieraczkami zaparkownaych w okolicy aut.

Gość pewnie sama go
zprowokowalas

Gość ale burak
rekuza go zabolala hehee, samo podejscie i zaproszenie nie jest jakies specjlnie gorszace moim zdaniem,uwazam ze mozna komunikowac takie rzeczy jak najbardziej:) ale zachowanie kolesia po uslyszeniu rozmowy jest zenujace hehehhehe