Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagarmosen

LINDAXA-doswiadczenie i skutki.

Polecane posty

Gość bagarmosen

poniewaz wypowiadalam sie na watku KOKO -- chce zalozyc nowy watek aby dziewczyny ,panie ktore uzywaly mialy mozliwosc opowiedziec o swoich doswiadczeniach. Tak jak pisalam zamowilam bezposrednio w czechach ow specyfik.Moja znajoma czeszka bierze jego pod kontrola lekarza chudnie 5 kg miesięcznie (nie wiem czy to duzo czy malo) jest w wieku 40-50 lat .Mnie osobiscie proponowano Meridię ale wscieklam sie , poniewaz specjalnie mnie tuczono do operacji tarczycy (tabletki po 6 zl) a potem zaproponowano zbicie wagi za 4oozL -----a więc szybciej i taniej mozna się utuczyc jak wieprz ! ale schudnoc to ooooo! 100 razy drozej!!!!! Bardzo prosze lindaxy)))))) o opinie. Pozdrawiam

Gość looooloooo
temat stary, ale nowe kasują :( Ktoś ma jakieś doświadczenie w stosowaniu w/w?

Gość Bulitttre21
Ja biore Sibutril od DoktorOdchudzanie..pl rewelacja :) Nie spodziewalam sie az takiego efektu :)

Gość gość
Jak chcecie schudnąć szybko i skutecznie w domu to ja polecam hipnozę a dokładnie autohipnozę z nagraniami http://hipnosencja.pl/ - polecam bo to bardzo skuteczne na odchudzanie - mnie pomogło schudnąć az 13 KG w 3 miesiące :)

Gość gość
A lindaxa to nie jest to samo co meridia czy sibutramina?

Gość gość
a jak działa dokładnie ta hipnoza?

Gość gość
polecam nagrania hipnosencja - schudłam z nimi 14 kg

Gość gość
A jak dokładnie odchudza taka hipnoza? może ktoś to wytłumaczyć?

Gość Hipnoza HAMUJE APETYT
Hipnoza HAMUJE APETYT - to główna zaleta hipnozy - mnie także pomogło to schudnąć :)

Gość miragne
Hipnoza bezpieczna i skuteczna. Schudłam aż 5 KG na miesiąc

Gość gość
No ja od wczoraj czytam opinie o tej hipnozie na odchudzanie i same pozytywne hasła znajduję - dziś zamówiłem płytę na Cd czekam za dwa dni ma być już u mnie w domu bo mi pisali. Zobaczymy czy faktycznie tak dobrze to odchudza.

Gość gość
a ten środek lindaxa to w ogóle jest jeszcze w sprzedaży?

Gość gość
tutaj macie więcej opinii o hipnozie - http://forumnauka.pl/ogolnie/hipnosencja-na-odchudzanie-opinie/ jak widac także w dużej mierze pozytywy - sama teraz się zastanawiam nad tymi nagraniami ale ciekawe czy to 5 kg na miesiąc faktycznie jest realne nawet jak ktoś nie ma silnej woli co do jedzenia >??????

Gość gość
Jeśli podatna jesteś na hipnozę a jest na to podane PONAD 95% OSÓB to schudniesz bez większych problemów :) u mnie efekty już po 14 dniach - 2 KILO MNIEJ :D:D:D

Gość gość
Co do lindaxa to nie używałam ale poczytajcie na innych forach bo macie tam więcej opinii - warto się skonsultować z lekarzem zanim sięgniecie po taki środek.