Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa mamusia

Jakie pieluchy jednorazowe polecacie?

Polecane posty

Gość b1
tescowe u mnie odpadaja trzeba je czesto zmieniac heppy sa porownywalne do pampersow hugisy uczulaja dupke wiec kupuje dada z biedronki i sa super

Gość Asia Kauli
U mnie z kolei Huggies rządzą. Nie uczulają. Są ekstra. :)

Gość dadadada
Ja używam dada z biedronki i jestem z nich bardzo zadowolona. Nie polecam za to Happy

Gość DOBRA SPACERÓWKA1
dada są twarde, jedynie mogą być kiedy dziecko jeszcze lezy, bo jak już się rusza są beznadziejne, takie papierowe i grube najlepsze są bella happy miękkie chłonne super! pampersy org. sątteż ok ale ak dzicko nasika więcej to zwisaja do kolan ( i nie mówcie że za rzadko się zminia, po porstu po wypiciu 210 ml płynu zwisają i już!) beznadziejne są z tesco takie białe z fioletową obwódką! cerata, w ogóle nie przepuszczaja powietrza, poza tym nie mają rzepa tylko nieruchomy plaster, wiec gdzy dziecko zje po prostu brzuszek mu uciskają zamiast się rozszerzać i zwężac wedle potrzeby huggisy, takie sobie też troche twadrawe,

ja z czystym sumieniem polecam ulepszone pieluszki Bambino baby love. są w fajniej, przystępnej cenie i naprawdę nie odbiegają jakościowo ,od wielu innych, droższych. ja je stosuję u swoich dzieci z powodzeniem i takim samym zadowoleniem.

Pampersy często zbierają dobre opinie, ale jednocześnie to jedne z droższych produktów. Jeśli jednak nie chcecie z nich rezygnować to warto poszukać promocji. Nasz program lojalnościowy daje możliwość skorzystania ze stałych rabatów, a system przypominania o kolejnych zakupach pozwala lepiej zaplanować wydatki. Wszystkie szczegóły dostępne są na stronie sklepu.

Gość pennyyy
a jakie pampersy dla noworodka? właśnie kompletuję wyprawkę i nie wiem co wybrać. wiem że koleżanki kupują najpierw pampersy a poźniej przechodzą na tańsze firmy... ale z papmersa nawet nie wiem jakie, bo tyle tego jest :D

Gość gość
Dla mnie najlepsze na początek białe-pampers premium care.

Gość onaaa222
Wszystkie wymienione pieluch są wykonane ze sztucznych tworzyw nie przepuszczających powietrza!!! Są bielone chlorem (a to styka się z delikatną skórą noworodka), powinny być tlenem! W składzie mają metale ciężkie i ftalany. Nie przepuszczają powietrza co powoduje, że skóra dziecka nie oddycha i podnosi się temperatura w okolicy krocza co jest szczególnie niebezpieczne u chłopczyków gdyż może to prowadzić do późniejszej bezpłodności, nie mówiąc oczywiście pieluszkowym zapaleniu skóry. Jest alternatywa - albo pieluchy wielorazowe, ewentualnie jednorazowe które są oddychające i nie mają w składzie tych wszystkich świństw. Zazwyczaj są to droższe pieluszki, ale np. pieluszki Bambo Nature są w bardzo przystępnej cenie na www.ecoswiat.pl . Cena porównywalna z pampersami. pozdrawiam

Pampers w sumie tylko pampers. Mało tego okazuje sie ze Pampersy sa rożne. Np. te premium w naszym przypadku byly gorsze od zwykłych . Babydream i Dada niestety odparzają strasznie nasze dziecko. Co do chusteczek nawilżających na szczecie każda firma sie sprawdza wie tutaj warto zaoszczędzić :)