Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca cesarka

cesarka- jak dlugo boli brzuch???

Polecane posty

Gość pytajaca cesarka

jestem 3 tygodnie po cesarce i nadal pobolewa mnie brzuch, zarowno w okolicach rany jak i nisko, czy was tez tak dlugo pobolewalo???czy powinnam isc do lekarza juz teraz

Mnie raczej tak dlugo nie bolalo opisz jaki to bol,boli cie w srodku podbrzusze? mnie bolala dlugo rana gdzie bylo ciecie

Gość pytajaca cesarka
czasem pobolewa mnie podbrzusze, jest to taki rwący ból, pojawia sie i znika, kilka chwil i juz nie boli, a do tego boli mnie w miejscu rany jak dotykam, mam lekko twardawe to miejsce, a jak to jest u was? czy powinno byc miekkie?kurcze boje sie ze cos jesat nie tak a wizyte mam dopiero w nowym roku bo teraz nie ma miejsc, zastanawiam sie nad usg prywatnie ale to kosztuje, byc moze te objawy są normalne dlatego pytam jak to u was dziewczyny, bede wdzieczna za kazdą odpowiedz:) gumecka dzikuje za odpowiedz

ja jestem ponad 4 mieś po porodzie a rana czasem boli 3 tygodnie to bardzo krótkoi może cie jeszcze boleć... w miejsce przecięcia jest twarde chociaż teraz już prawie nie no i nie ma czucia... ja byłam 4 tyg po porodzie na kontroli i lekarz mnie uspokił że wszystko jest ok i tak ma być... ale jakbyś sie źle czuła to lepiej sie wybrać...