Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forgotten27

Dlaczego tzw. dobrzy faceci są niedoceniani przez kobiety?

Polecane posty

Dlatego, że nie potrafią wystarczająco wcześnie ocenić co naprawdę jest ważne w życiu, a ma to bezpośredni związek z dojrzałością. Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie (tylko nie jedźcie na mnie zaraz ;) ), że upada tutaj mit na temat dwudziestoparoletnich kobiet, jakoby były one już w miarę dojrzałe i wiedzące czego chcą od życia - a guzik prawda! Nie chciałbym tutaj posuwać się do uogólnienia, bo na pewno nie dotyczy to wszystkich kobiet, ale chyba jednak zdecydowanej większości. Dopiero jak taka przejedzie się raz i drugi na jakimś gieroju, wtedy oczka sie otwierają :p Przypadek osoby spod nicku \"furka\" to klasyka :o 🖐️

Gość Sara82
z tajemnicy uwodzenia- nie szukaj filmiku, spoko, dałam tylko jeden przykłąd zachowania a chodziło tylko o to żęby chłopak kiedy musi uciekać żeby zabrał ze sobą też ukochaną żeby ona wiedziała że nigdy jej nie zostawi,a powiedz mi co jest gorsze to że koleś dostanie wpierdol jesli nie uda mu się uciec czy gwałt dla dziewczyny którą zostawił chłopak bo bał się.. wiem że jest ryzyko że mogą zatłuc na śmierć, ale nie wyobrazam sobie żeby zostawić swoją ukochaną i sam uciekać..

Gość oberżynka
moze dobry facey dla wiekszosci kobiet jest zbyt dobry czyli cytuje: "szkoda go dla takiej suki jak ja niech znajdzie sobie kogos lepszego?"

Wiesz, szlachetne jest to ze strony kobiety. Nawet odważyłbym się tutaj użyc slowa \"wspaniałomyślne\". Ale jakbym uważał ją za suke to bym jej nie traktował jak księżniczki na ziarnku grochu nie uważasz?

Gość faceci Polscy
tylko gwałtów zbiorowych , może jest pare przypadów na rok.....pobic do nie przytomnośći i kalectwa kilkadziesiąt tysięcy....kto ma więcej do stracenia??? I zazwyczaj faceci nie kierują agresji do kobiet..

Gość Sara82
A może dobrzy faceci są dobrzy bo nie maj ą takich atutów jak wyglą przystojniaka, pewność siebie i dobrocią zdobywają kobiet??

Gość *K*
jak czytam kobietki te wasze wypowiedzi to mi słabo .... ''niegrzeczny chłopczyk'' a potem piszecie '' on mnie bije pomocy'' nooo jak takich wybieracie to tak jest... Ja tam wole spokojnego , czulego mezczyzne

Gość agresorr
a ja lubie nap/ier/dalac innych, to dlatego mam takie powodzenie u kobiet, roz/pier/dalam wszystkich wokol

Gość oberżynka
jestes juz duzym chlopcem i nie wiesz ze kobiety to wspaniale aktorki ktore dopiero po slubie sa soba czyli podlymi sukami

Gość z tajemnicy uwodzenia
Jak uciekac, to z partnerką. Twoj byly postapil inaczej? "co jest gorsze to że koleś dostanie wpierdol jesli nie uda mu się uciec czy gwałt dla dziewczyny którą zostawił chłopak bo bał się" jak gosc dostanie wpierdol, to pozniej moga zaczac gwalcic dziewczyne. :(

ja doceniam mojego dobrego faceta, i od docenia mnie jako dobra kobiete :) wyglad nie ma nic do rzeczy :) on jest przystojny..... ja tez sie podobam innym mezczyznom.... dobroc to cos z czym sie rodzimy;) czasami mozemy sie tego nieswiadomie pozbyc, trafiajac przykladowo na nieodpowiednich partnerow......

*K* popieram Cie, jak mówi stare przysłowie \"widziały gały, co brały\". Uważam, że kobieta nie powinna narzekać na swojego faceta jak on ja bije czy jej ubliża bo wiedziała ze taki jest i ze taka jest mozliwość. Zreszta jak sama sobie na to pozwalała na poczatku to nie powinna sie temu dziwic. Sora to jest tylko moje zdanie.

Gość z tajemnicy uwodzenia
"A może dobrzy faceci są dobrzy bo nie maj ą takich atutów jak wyglą przystojniaka, pewność siebie i dobrocią zdobywają kobiet??" NIE, przynajmniej nie zawsze. To kwestia wychowania przez rodzicow.

Gość tzw dobry chlopak niedoceniany
a wiec musze zakupić kałacha i z nim bede sie bujal po miescie

oberżynka: Wiesz nie wszystkie kobiety przemieniaja sie w podle suki po slubie, niektore moga byc nimi przed a po slubie przejsc metamorfoze w spokojne i eleganckie damy z salonów. Świat jest zmienny, a niekiedy staje na głowie...

Gość oberżynka
to i tak wszystko aktorstwo

Gość *K*
dracula ...... masz racje .. tylko potem te kobietki mowia ze '' on byl inny jak go poznalam''... a faktem jest ze zawsze jestes taki sam... tylko jak widzi sie wyglad nic wiecej ..no to kiedys przychodzi rozczarowanie

Gość *K*
uuuups drakul

Gość *K*
no nieeee darkul .... przepraszam

Dla mnie przyszlo rozczarowanie, po rozstaniu nauczylem sie bardzo wielu rzeczy. Nauczylem sie dostrzegać rzeczy wielkie w rzeczach malych. Cenić każdą spędzoną z nią chwilę i w ogóle. Ale i tak bylem za dobry dla niej. Bynajmniej tak uwazam i takie slysze glosy.

Gość Agnieszka Zarzycka - Wenert
bo chyba ogólnie już tak w życiu jest:O idealne życie wiałoby chyba nudą a jeśli są w nim jakieś kłopoty to bardziej docenia się czas gdy jest dobrze... odnosząc to do facetów to chyba jest podobnie, nieporozumienia prowadzące do kompromisów cementują w pewnym stopniu związki a jak jest facet idealny no to jak się z nim kłócić:O oczywiście nie mówię tu o skrajnych przypadkach bicia czy poniewierania choć swoja drogą nie mam nic przeciwko dobrym osobnikom płci pięknej inaczej :P

Gość oberżynka
sam widzisz dobry facet jest niedoceniany a nawet nizauwazany

Gość mysle tak ze
dobroc czesto jest nudna :(

Gość Sara82
podsumowując: każda potwora znajdzie swego amatora.. sądzę ze nikt nie powinien się zmieniać dla kogoś dbo bedzie nieszczesliwy, jest tylku ludzi na świecie że warto poszukać tego czy tej która nas zaakceptuje i pokocha bezwzględu na wszystko , albo będzie lubiła i chciała tego co my.. pozdrowiaonka

Gość mysle tak ze
jestem nudna :(

Gość Agnieszka Zarzycka - Wenert
ale z nudów czasem różne różności się dzieją :P

Gość *K*
nooo to ja tez jestem nudna :-)

Gość oberżynka
ja sobie nie pochlebiam

widze ze tutaj wiele Pań jest nudnych. To skoro jesteśmy nudni to ponudźmy sie razem :D