Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forgotten27

Dlaczego tzw. dobrzy faceci są niedoceniani przez kobiety?

Polecane posty

Gość *K*
ojjjj czasem trzeba troszkę ;-)

Gość oberżynka
mysle ze za bardzo uogolniacie to ze ktos jest "dobry" wcale nie oznacza ze jest nudny

Gość oberżynka
bo co rozumiecie pod pojeciem ze facet jest dobry? nie zdradza nie bije NAWET gdy zupa jest za slona

wielbiciel uwazam dokladnie jak Ty. To ze ktos jest dobry i dba o druga osobe nieznaczy ze jest nudny. W koncu stara sie jakos zajac jej czas, aby i ona sie nie nudzila. Ale fakt, taki czlowiek jest przewidywalny i z tym zapewne ciezko Kobietom zyc :(

Gość oberżynka
co kolejny przymiotnik do dobry to przywidywalny ;)

Przewidywalność też pośrednio oznacza nudę, ale nie można z góry dobroci łączyć z nudą! Byćmoże często dobrzy ludzie to takie ciapy, ciepłe kluchy, ale to nie reguła! Łącząc z góry te dwie cechy mamy uogólnienie jak każde inne, a niedocenianie dobroci moim zdaniem (i pewnie wielu innych zebranych na tym topiku) wystepuje niezależnie od tego, czy taka osoba jest tą kluchą czy nie.

Gość oberżynka
a uwazasz ze jest nudny i przewidywalny??

Gość Facet z MEGA wyobraznia . . .
Sara82 slucham i nie moge uwierzyc .... Jakie byly szanse ze oni Cie zgwalca ? Wytlumacz mi w jaki sposob mial Ci pomoc chlopak ? Mial stanac murem i zbierac kopniaki ba dzgniecia nozem zebys mogla zaoszczedzic 3 sec ucieczki przed gwalcicielami ? Z tego co zauwazylem kazdy zly facet typu zlodziej samochodow albo handlarz narkotykami znajduje sobie panienke w oka mgnieniu. Wydaje mi sie ze tu chodzi przedewszystkim o pewnosc siebie ktorej akurat temu typowi facetow nie brakuje. Rozpacz zaczyna sie dopiero wtedy gdy tacy ludzie staja sie mezami i zaczynaja zdradzac , bic kobiety. Pozdrawiam.

Gość Facioooo
Nie widze korelacji miedzy byciem dobrym, a byciem przewidywalnym.

Założycielu topika, jeśli twoja eks powiedziała Ci, że byłeś za dobry to znaczy, że zdawała sobie sprawę, że nie chce Cię ranić, nie chce żebyś przez nią cierpiał :)

ochotka ---> pod warunkiem, że mówiła szczerze, co jest dość wątpliwe, to raczej standardowy, podły tekst na odchodne, podobnie jak \"zostańmy przyjaciółmi\" :o

Gość oberżynka
faciooo zgadzam sie autorze topiku gdzie jestes??????????

Gość oberżynka
tomku ty i twoja logika bije jasnoscia po oczach

Gość Agnieszka Zarzycka - Wenert
facet111 jest jeszcze opcja szczerze kochajacy uczciwy drań 🖐️

:D - ja tylko się przywitałem bo topik bardzo mi przypomniał moją stopkę :D a więc moje spostrzeżenia (ogólne) podzielają także inni :) a opcji może być tyle ile ludzi na świecie -1 ;) - nie jestem przecież nieomylny 🖐️

postem zaprzeczasz stopce :P

niczemu nie zaprzeczam :D ja uważam jak mam napisane w stopce ale Ty czy inni mogą myśleć inaczej :D - każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini niezależnie od tego jak myślą inni :p

Dobro samo w sobie się obroni, jest potęgą największą, dobry facet jak piszesz autorze w tytule, jest na wzór naszego Papieża, ma miłośc w oczach, dobro w rękach i gestach, takiego faceta nawet ślepa i głucha kobieta jest w stanie docenić. Mnie dobrzy mężczyźni przeszywają na wskroś

Gość a ja wam powiem ze
wszystko jest OK, kiedy facet jest dobry i idealny, za wyjatkiem jednego malutkiego detalu - nie ma NIC GORSZEGO, NIZ "DOBRY" FACET W LOZKU :(:(:( Nie mozna sie skrzywic leciutko, zeby nie "zaprzestal akcji" i spytal zaniepokojony "czy cos cie boli?" NIe mozna spokojnie dac sie poniesc ekstazie, bo.. ekstazy nie ma :( jest ciagla badanie (jak nie "ustnie", to wzrokiem) czy aby nie jest zbyt niedelikatny, czy aby chce byc calowana w tym miejscu... MASAKRA To wlasnie dlatego kobiete bedaca w takim zwiazku ciagnie w koncu do jakiegos brutala, ktory zniewoli, nie bedzie wlepial galow podczas stosunku, czy aby nie za mocno/nie za szybko, tylko pozwoli odplynac razem, w zapamietaniu... Porada dla dobrych facetow - badzcie dobrzy. Ale badzcie takze STANOWCZY i MESCY. Wbrew opiniom wielu kobiet, nie uwazam, ze stanowczosc to to samo co glupota i brak refleksji, a meskosc nie oznacza chamstwa. Pozwolcie kobiecie poczuc sie czasem bezradna, nie dajcie jej zapomniec, ze jestescie silnymi mezczyznami (nie przez bicie:P tylko przez przyjmowanie normalnej odpowiedzialnosci, przez dyskretne dawanie do zrozumienia, ze jestescie silnymi, fajnymi samcami alfa, z ktorymi splodzone potomstwo nie bedzie ciamajdami!!). Nie kazcie decydowac o wszystkim swoim kobietom - od kwestii pojscia do lozka (bo przeciez nie podejmie taki zadnych krokow, jezeli trzy razy nie upewni sie, ze ona ma na to ochote... otoz po pierwszym takim zapytaniu potencjalna ochota, nawet jesli byla, przechodzi zupelnie), poprzez wybor menu na sniadanie... To jest ten MALY ASPEKT, KTOREGO NIE LUBIMY W "DOBRYCH FACETACH"... Ten brak szalenstwa... brak stanowczosci...

dobra, nie czepiam się :D będę dobrą kobietą :P

a ja wam powiem ze ---> z góry przyklejasz kolejne epitety do dobroci, tak samo jak ludzie wyżej z ta nudą :o Dlaczego myślicie schematami?? :o

a ja wam powiem- hehe :D to mi przypomina -"gdzie idziemy na piwo" "a gdzie byś chciała" -"obojętnie, byle gdzie" "no ale który pub najbardziej lubisz" -"dziś to nie ma znaczennia, gdziekolwiek" "moglibysmy pójść do XXX ale tam może byc ci za zimno" -"no to sweter założe:O" "zawsze ja decyduję więc dziś ty coś wymyśl" ":O" po czym zaciągałam go na siłę do pierwszego lepszego pubu jaki był po drodze. a to podejmowanie decyzji za każdym razem wyglądało j.w.

Gość ventris
do "a ja wam powiem,ze". Z ust mi to wyjęłaś!!!!!!!! Tylko takich facetów, co to gołąbek na codzień i samiec w łóżku to raczej nie ma. Albo brutal tu i tu, albo ciapa tu i tu. Szkoda, ech. Rozmarzyłam się.