Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onn233

Depilacja

Polecane posty

Gość onn233

Na własnie jestem facetem i moja laska chce abym sie wydepilowal .Jak to zrobic dobrze i bezbolesnie??

Gość koloratek
kanister z benzyną, zapałki

Napalm+zapałki - zastąpi najdelikatniejszy after save

Gość gluś
to zależy jak intensywny zarost posiadasz w konkretnych miejscach (ramiona, nogi, tors, okolice penisa) i jakie są oczekiwania Twojej kobiety

Gość looooooooli
a ty musisz robić wszystko co ona chce, pantoflu? Włosy sa męskie za nic bym nie chciała zeby mój facet sie depilował- jedynie pod pachami w lecie jest to wskazane

Gość Faceeeeeeet
looooooooli - ja pantoflem nie jestem, ale jak moja panna chcialaby zebym wydepilowal sie kolo jaj, to bym to zrobil. Tak samo, jak ja lubie ogoloną cipke, tak moge zrozumiec zachcianki kobiety. Natomiast nigdy nie ogolilbym nóg.

Gość Faceeeeeeet
Wiec gosc, nie musi byc wcale pantoflem. Chyba część zachcianek moze spelnic, prawda?

a kto by chciał mieć faceta z ogolonymi nogami.fuj . ale np. niektórzy maja okropne kłaki na tyłku , (takie czarne i pozakrecane . ja bym prosiła o usunięcie ich.

Gość onn233
ja mam tylko ogolic wloski łonowe

Gość gluś
włoski łonowe całkiem fajnie wyglądają jak są bardzo krótko przyciete ale nie koniecznie całkiem ogolone

Gość Faceeeeeeet
jankesa - kiedys tu- na kafe - w topiku o goleniu przez facetow, jakas kobitka napisala, ze facet musi byc calkiem zgolony ponizej glowy :) wiec jak widzisz, są takie osoby :P

mozesz uzyc maszynki do golenia wlosow, moj tak robi i ma wszystko ladnie przyciete na 2-3 mm i jestem szczeslowa :D podejzewam, ze twojej kobiecie moze przeszkadzac nadmierne owlosienie podczas oralu, lub po stosunku gdy wyjmuje po podmyciu garsc klakow... ;O

to było odnośnie pragnienia jakiejś niuni co do całkowicie wydepilowanych facetów Musztarda ,jestem za milutkimi głaciutkimi jajeczkami ,i nieowłosioną dupą i plecami. pod paszkami jak są przaczory wystarczy przyciąć:)

wesolutka ,mój jak słyszy o ogoleniu sie tam maszynką elektryczną to od razu mu się gęsia skórka robi ,z troski o klejnoty:D

Gość kosmetyczka_
zdecydowanie depilacja woskiem :) najtrwalszy efekt i z czasem boli coraz mniej :) polecam wizyte w salonie, bo na wlasna reke czesto zdazaja sie podraznienia i uczulenia jesli nie, to mozna sprobowac kremu do depilacji okolic bikini veet :)

przepraszam , ale my mamy dzieci :) jak on ma chodzić z jajkami pokrytymi kremikiem do depilacji po domu:D. a gdyby miał stać tak z 15 minut w kibelku , to chyba już by brzytwę wolał

Gość kosmetyczka_
jankesa 🖐️ wiec jednak salon i depilacja brazylijska ;)

Gość fasgtsa
niezłe

Jeśli chodzi o mnie to zależy jak jesteś zarośnięty powyżej łona. Bo jeśli masz włoski na brzuchu i klacie to w żadnym wypadku nie gol się na zero w miejscu intymnym! Możesz sobie wyobrazić jak stoisz przed nią nago, a tu widać tylko białą plamę;)? Weź najlepiej maszynkę taką jak do włosów, ustaw na np 4mm i jedziesz:) A jak nie jesteś zarośnięty to możesz ogolić się cały (choć i tak będzie kontrastować z nogami), a poza tym nie polecam bo \"powikłania\" mogą być nieprzyjemne - czyli odrastanie, krostki itd (zresztą widac to u lasek:o )

Gość zjedz kota....
Pod pachami maszynką do golenia - dla wygody a i zimą mniej śmierdzi :( Łonowe - trymerem, na 1-2mm. NIe swędzi jak odrasta i żadne krosty nie powstają jak po maszynce..

Zjedz kota: jesteś facetem czy kobietą? Jeśli facetem to gratuluję higieny, a jeśli kobietą to współczuję higieny faceta:o

Gość zjedz kota....
facetem, wybacz ale golę się dla siebie - ze względów estetycznych jak i higienicznych. Nie spędzam w łazience całych dni jesli o to chodzi...

Ta moja gratulacja była raczej ironiczna, skoro twierdzisz, że musisz sie golić, żeby nie śmierdzieć. Mój acet nie goli pach (i nigdy mu na to nie pozwolę) I NIGDY NIE ŚMIERDZIAŁ! Nawet po wysiłku:o

Gość zjedz kota
Wiesz może nie śmierdzi aż tak, ale pot czuć. Inna sprawa że wygląda to nieestetycznie, a już wogóle niewyobrażam sobie jakbym miał coś "tam" robić u zarośniętej kobiety...

Ale ja mówię o pachach w tym momencie, a nie o łonie. Poza tym sprawa kobiet to zuuuupełnie inna bajka. Wiesz, każdy ma inny wymiar estetyki. Dla mnie śmiesznie wygląda facet, który ma łyse pachy ale ma włosy na klacie i na rękach. To samo jest z łonem, które jeśli jest łyse bardzo się wyróżnia na tle nóg i brzucha :o Nie, nie czuć od niego nawet potu.

Gość zjedz kota
Nie, u mnie się nie odróżnia jesli o to chodzi. Mam owłosienie na klatce piersiowej i rękach ale nie jest ono strasznie ciemne, pozatym włosy łonowe są czarne i zawsze zostawiam 1-2 mm. Pozatym mam dość cieną karnację. Wracając do problemu pach, pomijam już ten pot z wpisów wyżej. Poprostu mi tak wygodniej i estetyczniej. Kwestia odczucia.