Gość vanesca Napisano Grudzień 7, 2006 Dziewczyny co sadzicie o saunie, chodzicie? Stosuje diete, cwicze i zastanawiam sie nad suna wlasnie - powiedzcie czy pomaga w chudnieciu czy to tylko chwilowa utrata wody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dr prof. zhabiltowany Napisano Grudzień 7, 2006 Sama piszesz, ze to utrata wody, zatem jak ma to pomoc w chudnieciu - spalaniu tluszczu? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanesca Napisano Grudzień 7, 2006 chodzilo mi raczej o to, czy pomaga w ujedrnieniu, likwidacji cellulitu i raczej o poprawienie kondycji "odchudzanej" skory niz utracie kilogramow ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Grudzień 7, 2006 pomaga w tym, ze dobrze sie pocisz i dobrze robi na cellulit jesli potem wskoczysz do bardzo zimnej wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiosna*** Napisano Grudzień 7, 2006 sauna oczyszcza caly organizm, bo wypacasz toksyny. przyspiesza przemiane materii dzieki rozgrzaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanesca Napisano Grudzień 7, 2006 Czyli jednak warto pojsc :) Pewnie tez wszystki kremy, zele na cellulit lepiej sie wchlaniaja A jak czesto chodzicie ? 2 razy w tygodni wystarczy, zeby byl jakis efekt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiosna*** Napisano Grudzień 7, 2006 standard to raz w tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanesca Napisano Grudzień 7, 2006 wiosna - dzieki , chcialabym troche ruszyc ta moja wage bo ta "cholera" cos stoi w miejscu :( moze jak sie troche odtoksycznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiosna*** Napisano Grudzień 7, 2006 ja jestem uzalezniona od sauny :) szczegolnie zima, po cwiczeniach - wspaniala sprawa. cialo staje sie gladziutkie i czujesz sie taka czysta "od srodka" :) polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanesca Napisano Grudzień 7, 2006 dzisiaj nie moge - ale jutro ide napewno !!!! moze tez poprawie sobie troche ostatnio popsuty humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiosna*** Napisano Grudzień 7, 2006 na pewno :) baw sie dobrze. i nie przesadzaj na pierwszy raz z siedzeniem w saunie. to ma byc przyjemne a nie meczenie sie na sile :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanesca Napisano Grudzień 7, 2006 dzieki raz jeszcze wiosna, cos jest w tym twoim nicku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiosna*** Napisano Grudzień 7, 2006 wiem co ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach