Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phiaaa

PERFUMY!!

Polecane posty

Gość phiaaa

mam pytanie czy testery perfum sa mocniejsze od normalnie wody toaletowej?? i drugie pytanko czy te perfumy na allegro np za 100 zl sa oryginalne???

Gość Mercy mercy
Z tymi testerami to różnie bywa, raz są mocniejsze raz nie. Kupowanie perfum na allegro, to głupi pomyśl, same buble. Lepiej kupić bubla za 20 zł w kiosku niż za 100+ przesyłka na allegro.

Gość phiaaa
ziekuje bardzo serdecznie za odpowiedz...bo czekalam juz tyle...na odpis...jeszcze raz bardzo dziekuje... A sluchaj moze kupowalas perfumki z interentu chodzi mi o sklep www.iperfumy.pl bo tam podobno z tego co pisza sa oryginalane ale nie wiem czy to tylko tak dla picu...

Gość pinky696
testery na ogół są lepsze - jest to logiczne klienta w sklepie wącha i testuje tester a więc musi on być trawlszy od zwykłego perfumu, aby zachęcić ją do kupna ;) a na allegro polecam allegrowicza o nicku xrafix80 - ma on testery oryginalne Pozdrawiam

Jeżeli szukacie dobrych i trwałych odpowiednikow perfum , zapraszam po perfumy fm do mojego internetowego sklepiku ;) wszystkie panie z kafeterii maja darmową wysyłke przy wplacie na konto iiiiiiiii probke wybrana w gratisie