Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***święty mikołaj***

kocham internet - prezenty na święta

Polecane posty

Od razu mówię, że to nie będzie żaden ambitny topick :) Chciałam się tylko podzielić radością z faktu, że w tym roku kupowanie prezentów poszło mi bezboleśnie ;) Żadnego biegania w popłochu po sklepach, wszystko kupiłam przez internet bez wychodzenia z domu :) Cudowny wynalazek :D A to lista prezentów, które nabyłam: - dla brata pamięć USB, bo jest zapalonym komputerowcem - dla chłopaka bezprzewodowy zestaw słuchawkowy, bo gadamy po 2 godz. przez komórkę i boję się, że mu się mózg od tego w końcu uszkodzi ;) i pokrowiec na ramię do odtwarzacza MP3, ponieważ zawsze jęczał, że jak jeździ rowerem po bezdrożach bez koszulki, to mu się obija o klatę :) - dla siostry lava lamp, bo zawsze chciała, ale szkoda jej było wydać na to kasę - dla matki skórzane etui na panel do radia, bo nosi go w reklamówce i się niszczy Ale jestem zadowolona ze swoich zakupów :D

Gość jakieś zeelektronizowane
te prezenty, no ale skoro sprawią radość

Cały rok nasłuchuję co kto by chciał, ale szkoda mu wydać na to kasę, albo nie ma kasy, zapisuję w notesie, potem tylko sprawdzam dyskretnie, czy ktoś już sobie tego nie kupił i mam gotową listę prezentów na różne okazje :) Jestem pewna, że się ucieszą, bo właśnie o takich rzeczach wspominali :) Tylko z matką zawsze mam problem - ona nigdy nic nie chce :)

Gość óp óp
no właśnie, jakiego filmu nie mogłeś znaleźć,papierowe nożyczki????