Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybka z Ferajny

Czy skoro była Barbórka to górnicy dostali wcześniej wypłatę-chodzi mi o aliment

Polecane posty

Gość odświeżam tak se

Gość jaja na wesolo
wyplata jest jutro

oni nie dostali wyplaty razem z barborka jutro bedzie wyplata dopiero

Ale alimenty ściągają tylko z wypłat a nie z nagród??? Mój stary ma zabrane za długi około 60% pensji...Nie wiem właśnie jak to jest.Czy najpierw kasa idzie na konto komornika a on przelewa na moje,czy od razu zaklad mojego ojca przelewa na moje.Wczesniej bowiem miałam przekaz pocztowy.

Gość zzzzzzzzzzzz
byla placona barborka ale alimetow nie dostaniesz z tej kasy, tylko z pensji czyli na kopalniach 10-tego, badz 25 :)

Mnie właśnie też zastanawia,jak komornik przelewa pieniądze na konto.Czy najpierw zakład przelewa na konto komornika a później na danej osoby,czy zakład pracy od razu część pięniędzy przelewa na konto np.dziecka.

Gość wydaje mi sięże to różnie
bywa.jeden przelewa od razu na konto tego,kto ma dostać alimenty, a niektórzy najpierw na konto komornika.

koleżanka miała zasądzone alimenty procentowo od dochodu.Dostawała zawsze i z Barbórki i z czternastki. Z Barbórki dostała na początku grudnia ,a następne z wypłaty.Nie dostawała przez komornika ,tylko bezpośrednio z kopalni.

No ja myślałam,że skoro jest dzisiaj wypłata to zakład mi przeleje od razu na moje konto.Czekam-zobaczymy...Zależy mi bo chciałam jutro kupić psa i liczę na kasę :(

Gość o ile wiem mozesz
isc do Zusu / urzedu skarbowego/ sadu po wyrok i z tym do zakladu pracy i beda ci sciagali bezposrednio z wyplaty

no właśnie pójdę się dowiedzieć,bo jak koleżanka miała przez komornika to ten przetrzymyłał kasę i ostatniego dnia wysyłał dopiero.A wiadomo,że każdemu zależy na czasie.Każda złotówka dodatkowo się przyda :)