Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara82

książki psychologiczne o facetach

Polecane posty

Gość Sara82

Czy ktoś mógłby polecić dobre książko jak radzić sobie z mężczyznami, jak oni myślą itd..

Gość Man of Honor
...myślą logicznie w przeciwieństwie do was...wystarczy ? :)

Gość Sara82
P.S. JESTEŚCIE ZIMNI I BEZDUSZNI I TO SIĘ NAZYWA TA WSZA LOGIKA!

Gość Man of Honor
pokaż mi gdzie napisałem nieprawde ??? czy wiązanie się z kimś kto wiadomo, że albo zdradzi, albo będzie bił albo nieszanował jest logiczne??? Patrz temat w którym tak dużo się dzisiaj udzielałaś...

Gość Man of Honor
A kobiety interesowne i obliczone....

Gość Sara82
człowieku, a kto powiedział ,że mój partner mnie bedzie zdradzał ,albo bił!!????????????????????? jesli już cie to interesuje to mamy zupełnie inny problem,więc chyba coś nie tak jest z twoją logiką! zastanów się jesli już się udzielasz

Gość *** *** ***
napisałeś nieprawdę!! kobiety też myśla logicznie (w końcu jest wsród niech troche matemtyków fizyków itd.), baa myślą logicznie na codzień, tyle że nasza logika rządzi się innymi prawami niż męska. To ze czegoś nie rozumiesz wcale nie musi znaczyć, że jest nielogiczne, a może świadczyć poprostu, że brak Ci wiedzy o naturze danego zjawiska i tyle. A w przypadku kobiet jestem prawie pewna, że o brak wiedzy chodzi...w końcu my jesteśmy skomplikowane jak logika rozmyta, a wy prości jak klasyczna zero-jedynkowa ;)

Gość Man of Honor
no ale was pociągają te dranie.... czy słyszałaś aby facetów pociągały penery ?

Gość Sara82
własnie

Gość Sedzia Dreed
kobiety zawsze będą dodatkiem bo faceta, ozdobą ....bez nas nie znaczycie wiele..

Gość Sara82
wiecie coo< chyba faceci zareagowali tak panicznie bo boją się że jak się naczytamy o nich to zapanujemy w końcu nad nimi.... hihihihih

Gość Sara82
co znaczy że nie znaczymy wiele???? daj przykład

Gość dziara
ja jestem nielogiczny ale ja mam mało wspólnego z gatunkiem ludzkim

Gość MIRVANA
Sara82 jest taka fajna ksiazka pt''Jak zreformowac mezczyzne' W.Bruce Camerona..... .....Jest napisana z lekkim humorem,jestem wlasnie w trakcie jej czytania...

Gość Sara82
dzięki za informacje i jak ? ciekawa? można coś zastosować w życiu czy raczej tylko taka do poczytania?

Gość Sedzia Dreed
jak nie macie faceta to stękacie jak małe dzieci o zabawke...dla was mieć faceta to sens egzystencji...jesteście proste jak konstrukcja cepa, a w historii człowieka praktycznie nic nie wniosłyście do dorobku homo sapiens ??? kto wszystko wynalazł ?

Gość Man of Honor
klasyka już chyba " Sztuka Uwodzenia" zobaczcie do czego zmusiłyście facetów...

Gość MIRVANA
To forum jest dla kobiet czy dla facetow z problemami? .....Bo tych ich wypowiedziach sadze,iz przezyli jakas traume i chca sie na kims wyladowac....

Gość Sara82
poprostu roboią w pory że zapanujemy nad nimi, boją się...hhihihih

Gość MIRVANA
Napisal ja facet ktory przeszedl metamorfoze i jest teraz czlowiekiem bo jak'l 'facet ktory chce byc uwazany w spoleczenstwie za czlowieka musi sie w niego przeistoczyc'' .....ladnie ta ujal prawda?? ...a oto kilka rozdzialow z niej.... >>jak trafic do meskiego mozgu przez uszy'' >>zmiana sylwetki na inna niz obecna;dawniej bysio,dzisiaj misio'' >>randki i milosc;oraz te rzeczy,ktore mezczyznom nie wychodza"" >>kultura;zabieranie mezczyzny w miejsca publiczne""

Gość Sara82
NO NO , dobre.. mam nadzieje że szczegółowo jest opisany rozdzaił jak trafić do mózgu przez uszy, bo mam wrazenie że mój facet nic nie słyszy co do niego mówię/...

Gość MIRVANA
Jeszcze nie dotarlam do tego rozdzialu,ale mam ten sam problem,mowie do niego prostymi zdaniami,takimi co dziecko 2letnie posluguje sie bez problemu,no ale niestety moj maz dalej nie wie o co mi chodzi a mnie szlag jasny trafia.... Ostatnio moja corka 9 letnia tlumaczyla tatusiowi,co mowie ale po godzinie stwierdzila predzej ja zlota rybka wyslucha i zajarzy niz tatus....

Gość MIRVANA
"czytajac ta ksiazke przekonasz sie ze zdumieniem,ze mezczyzn mozna sobie wytresowac i sklonic do wykonywania rozlicznych sztuczek,no.uzywania uszu do sluchania tego,co mowisz,a przestrzeni pomiedzy nimi do myslenia"

Gość Sara82
WILKIE DZIĘKI.POZDRAWIAM

Gość Man of Honor
"czytajac ta ksiazke przekonasz sie ze zdumieniem,ze mezczyzn mozna sobie wytresowac i sklonic do wykonywania rozlicznych sztuczek,no.uzywania uszu do sluchania tego,co mowisz,a przestrzeni pomiedzy nimi do myslenia" Każdy kto używa słowa wytresować w kontekscie człowieka, musiał naprawde nisko upaść, na kim wy chcecie się wzorować ......szkoda słów

Gość MIRVANA
Tych slow uzyl sam autor,a mysle ze nie jest on kretynem jesli jego ksiazki to najwieksze bestsellery....no ale skad moglys to wiedziec...to przeciez nie "Playboy" tylko jakas tam ksiazka i jakis tam autor...

Gość MIRVANA
....Kobiety,staraja sie dotrzec do waszych szarych komorek mozgowych i w ten sposob duzo zwiazkow kwitnie na nowo,ale gdyby liczyc na facetow w tym kierunku to efekty bylyby wymierne... ....a logika jakos nie trzyma sie mezczyzn.....smutne ale prawdziwe..

Gość Man of Honor
MIRVANA Tych slow uzyl sam autor,a mysle ze nie jest on kretynem jesli jego ksiazki to najwieksze bestsellery....no ale skad moglys to wiedziec...to przeciez nie "Playboy" tylko jakas tam ksiazka i jakis tam autor... Mein Kampf też była bestsellerem, czy to jest wyznacznik tego czy książka jest dobra??? Chcesz się licytować kto więcej ksiązek przeczytał??? Ale chyba sobie nie pogadamy bo ja bestsellerow nie czytam...cholera trendi nie jestem :( Płytki człowiek napisał płytką książke, dla niezbyt wymagających czytelników....