Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój facet jest podły

mój facet jest podły

Polecane posty

już nie daje rady.ciągle łapie mnie za oponki na brzuchu i sie normalnie naśmiewa-ok troche przytylam ale w moim wieku trudno utrzymac idealna figure-ja ciezko pracuje aby utrzymac mieszkanie i nie mam czasu ani sily na fitness

a on jest idealem? posmniej sie tez nich zobaczy jak to jest praca, dom itp kiedy tu trenowac:O

Gość boski fredek
upaslas sie to sie nie dziw. kto by chcial trzyma w domyu kabana??

Hehe. Ja nie rozumiem gdzie jest problem. Włącz ignora i już;) Nietety niektóre kobiety są aż nadto wrażliwe. Założę się, że on to robi z przekąsem i żartobliwym uśmiechem na ustach; a jeśli nie to strzel mu w pysk;) PS: zawsze znajdzie się odrobina czasu na fitness - wkońcu to ma być czas dla Ciebie!!! Co to za kobieta, która nie potrafi wygospodarować sobie choćby godziny czasu tygodniowo dla siebie? :O Rzuca się wtedy dom, dzieci, męża (napewno nic im się nie stanie), sprzątanie, gotowanie i leci się z przyjaciółką na fitness czy na basen:D Do tego zawsze można wstać 5 minut wcześniej i zrobić kilkanaście brzuszków. NIE WMAWIAĆ MI TU GARBATYCH ANIOŁKÓW I NIE UŻALAĆ SIĘ NAD SOBĄ!

Mój facet jest podły... A czy to jego wina, że masz oponkę?? daje Ci do zrozumienia, że powinnaś z nią coś zrobić... więc z bólami nie do faceta tylko do siebie!! A do tego lepiej żeby on Ci powiedział niż ktoś obcy

Gość to się zacznij odchudzac
bo w końcu cie rzuci !!1 nikt nie lubi spaslaków

zlizuje kurz z parapetów:classic_cool:

Gość ma racje jak mozna byc spaślak
iem

Gość daje ci do zrozumienia
ze jestes gruba swinia i powinas wziasc sie za siebie bo inaczej cie oleje i znajdzie se inna:)

no wlasnie... co to za polityka... jestem jaka jestem i moj facet musi mnie sie zaakceptowac chocby sie walilo i palilo? Jak sie spasiesz to potem sie nie dziw, ze sobie znajdzie inna zgrabna... przeciez ostrzegal bierz sie dziewczyno za siebie i nie marudz... brzuszki, fitness, basen... no i pomysl o jakiejs diecie

Gość juz teraz
ma cie w dupie wiec nie wpieprzaj tyle to nie bedzie ci sport i fitness do niczego potrzebny :-)

Gość kukiełka
mówiłaś mu, że jest ci przykro kiedy tak się zachowuje??

Gość Smutasek...
prowokacja...

ciesz sie ze robi to w taki sposob moj mi mowi, ze mam troche za duzy tylek :/ calkiem powaznie a jak mu robie wyrzuty, to mowi ze robi to dla mnie bo chce zebym sie sama lepiej czula czaicie?

Masz faceta-buraka i tego serdecznie współczuje. Z drugiej strony jednak zawsze da się gdzieś ćwiczenia wcisnąć. Choćby w weekend.Rozumiem,że jak pracujesz nie będzie Ci się chciało lecieć do klubu fitness,ale można z powodzeniem ćwiczyć w domu.

Gość złap go za fiutka
i zaśmiej się szyderczo i kpiąco. odechce mu się takich żartów :P

Gość dzieki za wsparcie

Gość aniolek1986=
w czym problem RZUC GO!!!napewno znajdziesz faceta ktory pokocha Twoj brzuszek male waleczki itp szkoda czasu meczyc sie z takim snobem zycie jest za krotkie!!!!!!!!!!!!!!!jestm pewna ze zaslugujesz na lepszego faceta!!!3mam kciuki =)

Gość aniolek 1986=
rzuc go rzuc! ja swojego mialam rzucic ale uwielbiam jak mi stawia dymiacego klocuszka na moje owlosione sutki. Lapie mnie za moje boczki i kaze robic lody kolegom. No coz, kocham go to robie, w koncu jestem lachociagiem :classic_cool: