Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chinkaa

GRZYBICA JESZCZE RAZ u mezczyzn

Polecane posty

Gość chinkaa

KOchane, juz chyba bylam w kazdym pokoju i na kazdym forum i ODPOWIEDZI ZNALEZC nadal NIE MOGE. Problem dotyczy grzybkow, ale u facetow!! Co wtedy stosuja WASI FACECI. Mnie samej, chyba udalo sie zwalczyc, badz wyciszyc problem, bo mialam gdzie poczytac, a dla mezczyzn? NIe moge znalezc takish stron. Jestesmy daleko od domu, wiec porady lekarskie nie wejda w gre (i bardzo nad tym ubolewamy) Tu o kazda chorobe bardzo latwo, a o leczenie trudno. Nie dosc, ze nikt nie rozumie, to jeszcze znalezc apteke graniczy z cudem. Tu, gdzie jestesmy latwiej kupic kota w worku... No nic, jakas apteke, z normalnymi lekami tez maja, ale z lekami problem... Mnie (chyba) wyleczyl FLUCONAZOLE 150, gdzie bralam przez tydzien - i tez nie wiedzialam czy dobrze, ale tu nikt nie potrafil mi odpowiedziec. Wiec z przewodu pokarmowego wybilam swinstwo (ciagle mowie - ze mam nadzieje, bynajmniej jeszcze powrotu swedzenia, i dziwnych uplawow nie ma) Pozniej wstrzelilam CLOTRIMAZOLUM 500 - jednorazowo, no i chyba ze mna ok. Kupilam tez jakies chinskie antybiotyki - dopochwowe, ale kij wie, czy sa dobre. Fakt w skladzie mam METRONIZADOLE, CLOTRIMAZOLE, CHLORHEXIDINE ACETATE SUPPOSITORIES, ale nazwy nie odczytam, bo po chinsku. Jeszcze tego nie zastosowalam, bo MOZLIWIE zle robie, ale nie wiem, czy po tamtej kuracji, nadal powinnam atakowac mojego grzyba, ktorego moze juz nie mam... bla bla bla - nie o to chcialam zapytac!! WIEC PROBLEM Z MOIM FACETEM - NIE WIEM CO MOZEMY ZASTOSOWAC DLA NIEGO, BO JESLI ON SIE NIE WYLECZY - TO Z MOJEJ KURACJI NICI... wiec dla niego tez kupilismy FLUCONAZOLE tylko 50, bo tak gdzies wyczytalam, tez zaczyna brac 7 dniowa kuracje, ale efektow nadal nie ma. Stosowalismy masc MICONAZOLE NITRATE (nasz Daktarin), ale efekty sa gorsze niz byly!! CZY KTORAS Z WAS WIE, JAK LECZA SIE WASI FACECI???? AAA dodam, ze nigdzie nie mozemy kupic CLOTRIMAZOL w kremie. Nie mamy nikogo, kto moglby nam przetlumaczyc wizyte u lekarza. Prosze WAS o POMOC!!

Gość wspolczuje serdecznie

Gość chinkaa
dziekuje, ale zaczynam popadac w paranoje - chyba problem z grzybkami maja tylko kobiety, a co z ich Mezczyznami? Przeciez jak Oni sie nie lecza, to problem bedzie wracal Oj :(

Wiesz, ja tez kilkakrotnie mialam grzybice i moj facet nie mial objawow. Twoj ma? Mimo to, moja ginekolog zawsze przepisywala mu Flumycon i bylo po sprawie. Moze odezwie sie ktos, kto leczyl faceta z objawami?

A moze Twoj facet ma oprocz grzyba jeszcze jakas bakterie, czyli jest zapalenie mieszane?

Gość chinkaa
wlasnie tego sie obawiam, ze moze byc i bakteria, pewnie polaczona europejsko-azjatycka OBJAWY MA!! i z dnia na dzien coraz gorsze!! po zastosowaniu jednej masci, przeszlismy na inna, bo zrobila sie rana! Kuracja polaczona jest z Antybiotykiem - ale nic - nie dziala! RANY, jeszcze cholerka - nie mamy tu nikogo, kto moglby chocby zapisac do lekarza - a tu nie taka latwa droga jak u nas

Gość chinkaa
o Flumycon tez pytalismy, o Orungal tez - i nie maja!!

Gość chinkaa
wiem wiem, ze staje sie monotematyczna, ale ciagle szukam odpowiedzi