Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warka czerwona

kto pije piwko ze mna? bo suszy

Polecane posty

ha ha czerwona warka ma kopa :)) uuu za mocna dla mnie :(( moje organy wewnetrzne nie wytrzymują takiego bum

Gość warka czerwona
dasz rade jedno nie zaszkodzi wrecz wskazane jest na dobre krazenie;) a po wodzie z kranu bedziesz miala kamienie:P

ba .. i ja pytam gdzie?? na razie w reklamie go oblukałam .. choc za heinekenem nie przepadam :(( wolę czeskiego pilsnera lub bażanta

Gość warka czerwona
ale taki duzy nie jest mniam szybko sie wygazuje i wtedy trzeba pic w tepie pol litrowego piwa;)

ha ha .. kamienie w sam raz na podbudowke domu :)) tego z marzeń haha :)) to zdrowko :)) kielichy , pokale w dłoń i hops

Gość warka czerwona
no niestety ja w lodowce gdzoie ucieklas? tu sie pije a nie spi no to zdroweczko maxmara na przeczyszczenie nerek;)

to piwo rodzinne ... haha :)) no wiesz w sam raz na letnia wedrowkę po lasach i pagorkachalbo na leżakowanie na plaży :)) ...

Gość No niestety ja w lodówce
Oj :) ja co jakis czas sobie chodze po mieszkanku co by do łożka trafić :) a co do heinekena pytaj Kefirka ona/on po monopolowych chodzi ;)

Gość warka czerwona
na klezakowanie na plaze to nie szybko sie zupa zrobi:P

hm .. już sie rozmarzyłam :)) goracy piasek , szum morza i zimne piwko ... matko :(( jestem okropna.

Gość warka czerwona
zrob juz sobie lozko bo wieczor jest dlugi hehe i piw duzo;) ale auto pilot zawsze sie wlancza wiec do lozka czy do domu zawsze sie trafia nawet w najgorszych stanach:P

ha ha od czego są torby termiczne ?? wiesz po ile kasuja na plazy .. siki weroniki sprzedaja po 5 zet!!! zdzierstwo! wybacz , wybacz prosze tra la la ......pospiewajmy sobie :))

Gość warka czerwona
kefirek to co jemy:(?

a jedzliscie moze rybe PANGE? miodzio!!! to na szczescie mam w lodowce!!! :P jak bedziecie grzeczni to sie podziele

Oj.... Twoje marzenia sa dla mnie koszmarem :) Na sam dzwięk słowa - morze robi mi się.... bleee .... ostatnio jak byłam nad morzem to czułam, że jedzonko zwróce :)

Gość warka czerwona
maxmara hehe a co pospiewamy sobie:)

kefirek tu same sepy .. ozorami mielą a do czynów nie przechodzą :((( co za los ... do licha sklep na rogu jeszcze czynny

ja ja robie tak... jest delikatna franca..., smaczna jak malo ktora rybka..., mimo, ze hodowlana, sprowadzana chyba gdzies z azji, nie powiem wam dokladnie bo nie pamietam

Gwarantuję że do łóżka trafię, ale dopiero jak alkohol wyparuje z mojej główki - bo niestety helikopterki lataja nad głową nie dając mi spokoju ! Mało tego w jednym sama chyba jestem :)

uuu :)) jestem człowiekiem znad morza i kofam je :)) plaa , faceci ,zimne piwko ... ubaw po ranek .. czego chcieć wiecej ?? ha ha co pospiewamy?? może koledy ? moze psalmy koscielne ? moze miecia foga ?? ha ha ...

Gość warka czerwona
maxmara ja w tym stanie do sklepu napewno juz nei trafie:P kefirek poprosze jedzonko do lozeczka heh:P

Gość warka czerwona
maxmara ja tez jestem z nad morza i mam 500metrow do morza;) a skad dokladniej jestes

kefirek czy to mowa o pandze??? skubana jest delikatna .... oddaje ci wolność ... tra la la ...

no i robie do niej panierke..., wbijajam jajo albo 2 w zaleznosci od ilosci chetnych sępów... i dodaje soli i pieprzu i mąki, zeby sie ciasto zrobilo... dokladnie ja w tym zanurzam i klade na masełko... koniecznie na masło..., wysmienita. Musi sie tak smazyc na wolnym ogniu okolo 20 minut... :P mniam

Gość warka czerwona
kefirek mnie licz podwojnie bo ja za dwoch jem:P

kefirek najlepsza w ciescie nalesnikowym :)) albo zapiekana ze szpinakiem i serem :)) mniammmmmmmmm piwo , zimne piwo gdzie jestes ???

Gość warka czerwona
maxmara piekna miejscowosc a ja z gdyni:)

juz przynosze, Skarbeczku.... ja nie mam tak dobrze..., mieszkam na poludniu..., troche gorzyscie... przy granicy z Czechami..., dokladniej Opolskie, a wy skad?