Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebra3d

REVLON podkład

Polecane posty

Gość zebra3d

co sadzicie o tym podkładzie REVLON colorStay (soft flex). Kupiłam go dzisiaj bo słyszałam ze jest dobry.... chcialabym znac wasza opinie na ten temat!!

Gość mialam tylko probke
i starczyla tylko na raz :( B. mi sie podobal efekt, kolor byl dobrze dopasowany (sand beige), wydawal sie trwaly, twarz gladka i ladna "jak z okladki" ale wygladajaca naturalnie jakby nie bylo na niej podkladu (tylko ze akurat nie mam pryszczy, wiec moze to nie zasluga podkladu - ja tylko wyrownuje koloryt cery zima). Mam zamiar go kupic jak wykoncze inne moje podklady. Nie wiem czy na dluzsza mete bylabym z niego zadowolona, bo nieraz po czasie mozna sie rozczarowac, ale warto sprobowac. Ma duzo dobrych opnii na wizaz.pl

Gość fajny jest

rewelacja!!! Mam odcien Buff i jest super naturalny do jasnej cery!

Gość marceliiiinkaaaa
jakoś sie nie wyróżnił specjalnie i wielki minus za to, że wysusza i zapycha

Gość lalalaaa2222
no ja wlasnie tez nie polecam... mam tlusta cere ze sklonnoscia do wypryskow. Slyszalam ze dobrze matuje,a le u mnie kompletnie sie nie sprawdzil. Skora nadal byla tlusta po paru godzinach, poza tym potrzebuje podkladu ktory dobrze kryje, a tez niestety ale nie krył zbyt dobrze.... jednym slowem wywalilam 70zl w bloto bo podlkad stoi prawie nieuzywany, a musialam kupic inny

Gość eeeeeeeeee tam
rewelacyjny jest, moj nr jeden. tez mam cere mieszana, swiece sie i ten podklad nie zmatowil na dlugo, to mu jednak wybaczam bo żaden krem czy podkład tego nie uczynił (oprócz emulsji matującej Clarins, ktora zakonczyla moje problemy). Bardzo dobrze kryje, nie ściera się, mi nic nie zapychal i wygląda bardzo naturalnie. Swietny podkład wart swojej ceny.