Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to cos powaznego

czy jest tu lekarz, lub ktos kto mial problem z krwia przy wyproznianiu

Polecane posty

witam! tak jak w temacie, dzis zauwazylam...slyszalam ze przy oddawaniu stolca jesli pojawia sie krew to cs powaznego-mozecie mi pow do jakiego lekarza powinnam sie udac?aha od jakiegos czasu mialam tam dziwne swedzenie.... jesli ktos sie orientuje prosze o pomoc!

Gość tak ksiadz mysli
masz hemoroidy mnie pomogl len pilam go na noc i bylo ok robialm badania ,idz do lekarza zapisze ci czopki lekarz normalny

a jeszcze jedno -tez pomyslalam o hemoroidach ale jakos tak mi sie kojarza u starszych osob ja mam 23 lata.. niemniej jednak dziekuje za wskazowke -w pon ide do lekarza:) milego dnia

Gość tak ksiadz mysli
ja bym na twoim miejscu najpierw sprobowala ten len kilka dni ja mialam krwawienia pare tygodni zanim cos zaczelalm robic a i sliwki suszone gotuj i pij ta wode pomoze mowie ci

a ja radze mimo wszystko lekarza a nie samodzielne proby ,wyglada to raczej na wewnetrzne hemoroidy ale trzeba sie upewnic,taka krew w stolcu to znak ze sa nieprawidlowosci

Gość hemoroidy maja tez nastolatki
Nie jest to kwestia wieku ale predyspozycji. Idz do lekarza bo przyczyn jest wiecej niz jedna i nikt przez internet cie nie zdiagnozuje.

Lekarz- PROKTOLOG.

to moga byc hemoroidy ale moze byc zupelnie co innego. najlepiej jak najszybciej pojsc do lekarza (internisty) bo im wczesniej cos wykryje tym latwiej sie wyleczy. na razie sie nie przejmuj. trzymam kciuki

zeby nie bylo niejasnosci-ja nie chcialam tutaj porad jak to wyleczyc tylko zapytac do jakeigo lekarza czy do 1 kontaktu czy odrazu do jakiegos (myslalam katem- jak zab to odrazu do dentysty)a ze nie mam pojecia jaki sie zajmuje takimi schorzeniami to zapytalam, nie chcialam w przychodni tlumaczyc o co chodzi bo baby w recepsji na cala przchodnie by pewnie "A TO PEWNIE HEMOROIDY NIECH PANI IDZIE TAM I TAM";) dziekuje za wskazowki w pon ide , troche sie boje czy to nic powaznego

Napisalam- PROKTOLOG./

Gość tak ksiadz mysli
ale i tak musi wiac skierowanie od rodzinnego madra 😠 wiem ze proktolog!!!!!!!!!!!

hemoroidy maja tez nastolatki----->wiem widzialam wpis-dziekuje:)ale widze ze i tak musze isc do rodzinnego po skierowanie-dziekuje za rade:)--->tak ksiadz mysli

Gość DO LEKARZA
natychmiast do lekarza, to może być dużo różnych groźnych rzeczy od stanów zapalnych w przewodzie pokarmowych zaczynając. Hemoroidy zazwyczaj dają się we znaki zanim dojdą do takiego stanu że aż krew leci.