Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa346

czy to wypada?co powinnam zrobic?

Polecane posty

Gość nowa346

jestem z chlopakiem zareczona , jestem rowniez w ciazy .Chlopak zaproponowal zebysmy na seita pojechali do jego siostry (mieszka daleko) jesgo siostre widzialam 3 razy w zyciu i nawet znia nie rozmawialam ,on juz ustalil ze jedziemy.Ja nie chce jechac bo nie chce sie zle czuc w srod obcych ,chcialabym spedzic swieta ze swoja rodzina i dobrze sie czuc.Czy to wypada zeby on jechal do niej na swieta ja do swojejrodziny..no zebysmy swieta spedzali osobno??

Gość nowa346
co o tym sadzicie?

Gość tukasa
Najlepszy byłby tu kompromis, tylko jak go wypracować? Może jedź z nim? Kiedys musisz poznać jego siostrę i się z nią zaprzyjaźnić. Chyba nie będziesz tego robiła na weselu? Chociaż z Twojego nastawienia wynika, że jakby się dziewczyna nie starała umilić Ci pobyt, to i tak będziesz niezadowolona. Bo Ty już założyłaś, że będzie Ci tam źle.

Gość nowa346
nie bardzo za nia przepadam ,w ciagu tych 3 razy co ja widzialam ani razu nie podjela ze mna rozmowy...stad te obawy ,zreszta to takie wielkie panstwo pani prawnik i pan lekarz..glupio sie bede czula

Gość powiedz że sie zle czujesz
i nie chcesz nigdzie jechac- przecież jesteś w ciąży. Albo pojedzcie do siostry na krótko

Gość tukasa
No wiesz, czasami trzeba przełknąć taka pigułkę. Pamiętaj, że po ślubie to będzie Twoja rodzina, a nie "obcy". Z drugiej strony, jak jesteś w ciąży, to może nie narażaj swojego stanu psychicznego i skoro jeszcze jesteś stanu wolnego, to spędź te święta ze swoją rodziną. Ja, będąc zaręczona, święta przed ślubem spędzałam u swojej rodziny,a mój obecny mąż u swojej. Po ślubie, trochę tu, trochę tu. Powodzenia.