Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IngoSzymka

Czy jest na sali kosmetyczka????

Polecane posty

Gość IngoSzymka

Witam Szukam dzisiaj wszelkich informacji na temat problemów z cerą mieszaną,wrażliwą,ze skłonnąścią do wyprysków.Mam już od tych informacji mętlik w głowie :(Może jakaś profesjonalistka mi pomoże? Co wybrać?Jaki krem?Żel do mycia twarzy? Do tej pory używałam garniera i avon,ale już nie spelniają moich potrzeb:( Cerę mam jak nastolatka (wypryski :() a mam 30 .....Pomocy!!!!

Gość kosmetyczka nie jestem
ale mi pomógł hydrozel do cery tłustej i mieszane Olay. Co prawda kosztuje 2 dychy, ale od kiedy go używam, nie mam większych problemów z cerą. A jak coś wyskoczy, to tylko przed okresem... A przed tem... To była masakra!

Gość IngoSzymka
No wlaśnie też zastanawiałam się nad OLAY,ale myślałam o Oil of Olaz, Total Effects .Znasz to może?

Gość mawi
Wybierz się też do kosmetyczki, na pewno trochę pomoże...

Gość hjxjchj
olay i oil of olaz to obecnie juz to samo

Gość anna sz
jest byla kosmetyczka z Lodzi.Jesli jestes blisko tego miasta zajrzyj nUaul. Kosciuszki do studium kosmetycznego pani Iwonki albo pani Ali.Uzyskasz Tam fachowa porade.Przy okazji pozdrow je ode mnie.Sa wspanialymi kosmetyczkami i kolezankami.Gdy tylko bede w Lodzi odwiedze Iwonke.Zycze jej wszystkiego najlepszego