Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika2384

Pytanie do kobitek biorace tabsy

Polecane posty

Hej kobitki! Mialyscie taki przypadek jak ja ? Biore tabletki niedlugo koncze opakowanie ale boli mnie brzuch tak jak przed okresem i mam male plamienia i bole piersi.. Co to moze byc ? Czy to zblizajacy sie okres jak tylko skoncze brac tabletki czy cos innego ? :-( W ciazy raczej nie chce byc.Napiszczie

Gość mala83.
ja miala podobnie. czulam sie bez tabsow mniej bolaco niz "z". przeszlo mi po 2 opakowaniu

Gość pszczolka z listopada
a jakie birzesz? ja mialam podobnie po hrmonecie przy 5 bylo juz normalnie

biore 4 miesiac reguralnie. wczesniej zdarzalo sie ze brzuch mnie pobolewal ale w tym miesiacu bol jest nasilony. tak jak przed okresem i bola mnie piersi. mam nawet czasem zabarwiony lekko sluz. boje sie zeby to czasem nie byly oznaki ciazy.

Gość mala83.
zawirowanie hormonami... trza sie z tym niestety liczyc:/ ja z plamien w @ wpadlam.. takze z tamponami sie nie rozstaje od 3 tygodni!!:(

Nie denerwuj się, że to ciąża, bo to nie jest ciąża:) Masz prawdopodobnie zawirowania hormonalne. Ja brałam tabletki jakiś czas, a potem pod koniec opakowania, przy jakiejś 15stej tabletce, dostałam jakiś dziwnych plamień. Gin powiedziała, że to prawdopodobnie jakieś wahania hormonalne jednorazowe. Kazała obserwować, czy kolejnym razem też tak będzie. Powiedziała, że gdyby się tak stało, to trzeba zmienić tabletki, bo najwyraźniej nie \"trzymają\" już cyklu, co nie oznacza, że straciły w jakiś sposób swoje właściwości antykoncepcyjne. Nie panikuj więc, tylko obserwuj. Gdyby się to powtórzyło po raz drugi, to idź do lekarza.