Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiaaaaaaaaaaaaaaaaa

DZIEWVZYNY POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

jestem umówiona dzis z swoim chłopakiem, ale własnie dostałam okres:) i nie zabardzo chce isc, boje sie jego reakcji bo juz 4 raz zawałam sprawe, ale nie zabardzo chce isc , tymbadziej ze ma pieska który jak wyczuje to oszaleje, musze pilnie mu wyslac sms ze nie dam rady, jak mam napisac mu grzecznie , boje sie zeby mnie nie zostawił bo pomysli ze go unikam:( wstydze sie mu przyznac ze własnie dostalam okres,jak mam napisac?????tak zeby mnie nie zostawił???

hehe to ty w ogole z domu nie wychodzisz jak masz okres??:P a tak na serio napisz mu ze dostalas okres i sie zle czujesz i wolalabys zostac w domu. nie ma sie czego wstydzic! to twoj chlopak!

wychodze, ale od niedawna sie z nim spotykam i trochy sie wstydze o tym mu powiedziec:) najbardziej sie boje że pomysli ze znow cos zmyslam.

Gość no cos ty
nie ma sie czego wstydzic :) idz do niego , to normalne i tak bedzie co miesiac i nie mozesz go wtedy odsuwac od siebie!!

Gość a mu loda zrobic nie mozesz
:-p

ja bym mu powiedziała, ze sie zle czuje i zaproponowala, zeby tym razem przyszedl do mnie...

buaaaaaaaaa loda niezły pomysł, mam ochote sie go zapytac czy to mu nie przeszkadza ha ha ha

Gość albo poćwicz z nim
anala :classic_cool:

najbardziej mnie dobija fakt ze jego pies zacznie na mnie skakać ha ha ha i bedzie go co chwile wyzywać przez zemnie

ha ha ha anala cwiczyłam ma za duzego i mnie boli:)

Gość jego psu też cos obiecałaś
:o

Gość facecik jak malowanko
............__ ...........|__| ...........|..| ...........|..| ...........|..| .........--|..|-- ........|..|..|..|-- ......./|..|..|..|..| ....../.|...........| ......|.............| ......|............./ ................../ ................./. wychłoszcz go warkoczem po penisie:-p