Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana jestem

DOWIEDZIAŁAM się, że mój FACET...

Polecane posty

Gość frida frida
krew oddaje się honorowo spermę za wynagrodzeniem? pytanie o motywację jest tu chyba na miejscu?

Kiedy czytałam ,że aby być dawcą spermy trzeba spełniac odpowiednie warunki a jednym z nich był fakt posiadania dwójki zdrowych dzieci.Więc może by sprawdzić czy ten warunek nadal obowiązuje, bo chyba ten facet nie ma dzieci ???!!

Gość jeżeli jest studentem
i oddawał spermę z kase (chyba tylko tak się robi :P)) to można tylko kilka razy, bo po co im tak dużo od jednego..... No chyba że jest idealny genetycznie i kobiety zabijają się o jego nasienie :classic_cool:

Gość justysiaaaaaaaa
a aja popieram ta kobieta!!!!!!!!!!!! i nie broncie tego sqrwysyna!!! bo ja bym takiego faceta zabila!!!!!!!!!!!! jakbym sie dowiedziala szczerze ci wpsolczuje kochana ,i nie porwonujcie to do oddawania krwii czy do jakis innych zabiegow !!! ze spermy powstaja dzieci kgo dzieci miedzy innymi jego???!! nie dziwie sie ze nie mzoesz sobie ztym poradzic bo ja bym tego nie zaakceptowala ...bym go zostawila na twoim miejscu a te glupie baby co ci pisza ze jestes idiotka i cie nierozumia to niech ich mezowie oddaja sperme zobaczymy jakie beda happy glupie baby

Gość popieram autorkę
fakt, że dzieci ze sztucznego zapłodnenia Twojego faceta nnie dowiedzą się raczej, kto jest ich ojcem, ale ja nie mogłabym żyć z opcją, że być może Twoje dziecko z nim kiedyś zwiąże się ze swoim bratem/siostrą - sorry - i poważne problemy genetyczne w kolejnym pokolenie gotowe... jestem za oddawaniem spermy - rejestrowanym, tzn z podawaniem danych dawcy, nie w celu pobierania później alimentów, w końcu kobieta podpisuje zobowiązania, więc to nie byłby problem nie mówiąc o płaceniu za spermę - nerkę niech sprzeda, ma dwie, to bez jednej się obejdzie, a i kasa większa.... współczuję takiej sytuacji..

z męskiego punktu widzenia powiem wam że to dla nas całkiem normalne - i tak tych dzieci później nie będziemy znać, a tylko idioci chodzą po mieście i patrząc na dziecko zastanawiają się czy to nie jego. tak samo głupie jest to ,że mówicie \"jak jego dzieci dorosną będą sie zastanawiać ile mają rodzeństwa na świecie\" ludzie..........:)

Gość justynaaaa
niktylkoja jestes bezmozgowym przykladem faceta ,ktroy ma w dupie uczucia kobiety ,dzieci caly siwa ma w dupie ...takich jak ty powinno sie zabijac na szubienicy

no nie wiem ,czy to facet..bo raczej mi wydaje sie ,ze to dziewczyna... i dlaczego obrazasz od razu Jusatyna tego kogos???? a moze to ty jestes bezmogowa?

Gość halo skolowana napisz cos

Ok,rozumiem,ze oddanie spermy pomaga nie jednej parze zostać rodzicami.. Z drugiej strony zatajać taką ważną rzecz przez lata związku,więc..halo??pytanie czy nie ukrywa w zanadrzu cosik jeszcze..

Gość uhhhh
goscie ktorzy oddaja sperme ot tak sobie raz na jakis czas oddaja ja do badan a nie do przyszego zapladniania kobiet!!!!