Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wąsalka

Czy depilujecie meszek nad ustami?

Polecane posty

Gość Wąsalka

Nie mam wąsów! :-) Ale mam za to biały meszek, który pod słońcem widać :-( Zazwyczaj raz na jakiś czas depilowałam go plastrem. Przyklejałam maleńki paseczek i ciach.... :-) Troche to boli ale skuteczne. Tylko, że kilka dniu po zabiegu mam czerwoną skórę i lepką :-( Czasem robią sie małe białe wypryski :-( Znacie inne sposoby na pozbycie się tego meszku? Może wyrywanie pęsetą?

Gość kurdupelkaelemelka
no ja piensetą skubię jak koza trawę

Gość abcefghij
ja mam brode i skubię ją pinsetą

Gość jfgbhfd
kurde!!!mi właśnie raz kosmetyczka tak wywosowała brode, a wcześniej tego nie robiła, że teraz tak mi urosła z nie wiem!!!!!nie wiem co mam z nia robić!!! czy mi sie nie wzmocnią te włosy po kolejnym wyrwaniu!!!

Gość crazy one
ja też mam taki meszek, jestem blondynką, więc nie są to czarne wąsiska, tylko własnie takie delikatne, jasne włoski, błyszczące w słońcu ;) poetycko brzmi, ale jest upierdliwe ;) no ale ad rem, może to głupie, ale ja je raz na jakiś czas depiluje depilatorem ;) przecieram tylko spirytusem kosmetycznym żeby trochę zdezynfekować, minuta i po sprawie ;) za pierwszym razem miałam krostki, ale teraz już coraz mniej, rzadziej też depiluje bo odrastają już jeszcze delikatniejsze i niewidoczne i po prostu mi się nie chce ;)

Gość taka jedna brutenka
to co ja mam powiedziec...brutetka... moj meszek jest z lekka gęstszy i bardziej widoczny:o jak usunąć to cholerstwo?

Gość cytrynkaaaa
Dziewczyny, ja nie chce nic mowic, ale meszek nad ustami to moze byc objaw histuryzmu . I bron Boze nie wyrywajcie ich pieseta, czy woskujcie. One odrastaja mocniejsze i czesto robia sie ciemniejsze. rada dla brunetki..aby poszla do lekarza rodzinnego po skierowanie do endokrynologa. Ja mam ten sam problem ale nad ustami nic z tymki wloskami nie robie, jednak na brodzie mialam woskowanie i odrastaja nadal, a woskuje juz jakies 5 lat i nic sie nie zmieia, dlatego nigdy nie zdecydowalam sie na woskowanie i usuwanie tych nad ustami, bo wiem zeby bylo tak samo... a ostatnio okazalo sie ze to hirutyzm i czeka mnie endokrynolog.

Gość do poprzedniczki
brunetki naturalnie, i nie chorobowo maga miec meszek nad wargami bardziej widoczny niz u bladynek, zgodze sie ze wloski na brodzie to juz choroba ..... np portugalki maja prawdziwe wasy-fujjjj nie polecam jednak pincetki : raczej wosk na zmiane z kremem depilujacym do twarzy ew na zmiane z rozjasniajacym kremem (im czesciej sie woskuje tym bardziej rosna wloski ciemniejsze i grubsze) a propos zauwazylyscie ze nawet te biale bardzo widac po nalozeniu fluidu, podkladu, pudru

Gość tak tak tak tak........
to może powinnyście zrezygnować z podkładów?????

Gość xcdd
No i co z tym zrobić . ? Jak może rozjaśnij ? Woda utleniona ?

Gość Gabinet katarzyna opole
Komplet 4 zabiegów depilacji laserowych na górną wargę za jedyne 499 zł nr tel 774414652