Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

Jak to jest z GG ?

Polecane posty

mam od niedawna i nie wiem paru spraw .. tzn..dobry kolega dał mi numer i ciągle jest niedostępny na gg ? a wiem że sporo czasu spędza na gg ? czy mógł tak zrobic ze ustawil opcje dostępny tylko dla znajomych ? - bo On mojego nr nie ma. A z drugiej strony podawał mi nr gg zebym ja się pierwsza odezwała wiec chyba wiedzial ze moge miec trudnosci gdyby ustawił taką opcje - tylko dla znajomych..No i poza tym o co chodzi z tą opcja NIEWIDOCZNY ... czy odbierze moją wiadomosc i co mi wtedy sie będzie pokazywało? ? ? hmm mam problem.. to bardzo dobry znajomy i zadna ściema z nr ani nic nie wchodzi w grę .. PROSZE O POMOC \" ggadowców \"

Gość ja pomogeeeeeeeeeee
niewidoczny toznaczy ze on jest na gg a ty myslisz ze on jest neidostepny np ja tez tak mam wtedy to ja wybieram z kim cche gadac a jak zrobie sie dostepny zaraz wszyscy sie rzucaja jak nie ma twojego numeru na gg to moze ustawic opcje pokazuj tylko znajomym czyli on zrobi sie dostepny a ty bedziesz myslala ze go nie ma tak samo moze ustawic opcje by widziec tylko wiadomosc od znajomych czyli od tych co ma na liscie gg

Gość na pewno siedzi na
niewidocznym i dlatego wydajeCi się,że jest niedostępny.Jak do niego napiszesz to będzie widział.

no to po co mam pisac skoro mógł ustawic opcje pokazuj tylko wiadomości od znajomych ? ? ? to wtedy dostanie moją wiadomośc ? bo juz ogłupiałam :)

Gość irda
Z gg dostanie zawsze wiadomość, nawet jak jest chwilowo niedostępny.

Gość po co tak siedziec caly czas
na niewidoku no po co???

wyslalam do kumpla wiadomosc -jak byl na niedosepnym no i NIC... ciagle jest niedostępny :( hmm ....Zrobilam jak radzilyście ...ale coś mi tu już nie pasi a wysłałam wiadomosc jakies pół godziny temu ..z drugiej strony On jest zaganiany bardzo ,ma mnóstwo znajomych ,nieraz włącza kompa nawet o 23.00..kurka no ale to jest bez sensu z tym gg .. acha powiedzcie mi czy jak wysłałam to On i tak otrzyma tą wiadomośc ? nawet jak włączy jutro rano ?

Gość jasne
dziecinna jesteś pewnie masz 1 lat albo dupa cie swedzi :O