Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek London City

Cala prawda o hindusach w Londynie

Polecane posty

Gość Jacek London City

Nie rozmiem dlaczego polki zadaja sie z hindusami w Londynie. Odpowiedz moze byc tylko jedna - KASA. Przeciez nie maja ptakow hehe ;) : Za duże prezerwatywy zmorą indyjskich mężczyzn 2006-12-08 20:39 Przeprowadzane na całym świecie badania mające na celu by ustalenie "średniej długości" męskiego członka, w oparciu o którą określany jest uniwersalny rozmiar produkowanych prezerwatyw, w przypadku Indii nie zdają egzaminu. Indyjscy mężczyźni mają bowiem zbyt małe przyrodzenia - podaje za indyjskim "The Times" agencja Reuters . Indyjski Instytut Studiów Medycznych opublikował wyniki 2-letnich badań prowadzonych w Bombaju i New Delhi. Wzięło w nich udział 1400 mężczyzn między 18 z 50 rokiem życia. Badania jednoznacznie pokazują, że 60 procent badanych mężczyzn ma penisy mniejsze o 2,4 cm niż tzw. "średnia światowa długość", w oparciu o którą wyznaczane są rozmiary prezerwatyw. Sytuacja ponad 30 procent badanych jest jeszcze gorsza - w ich przypadku odstępstwo na rzecz "uniwersalnego rozmiaru" wynosi minus 5 cm. Z racji znacznego niedopasowania prezerwatywy do penisa w tej grupie badanych mężczyzn stosowanie tej metody zabezpieczania się jest znikome. - Indie to państwo, gdzie odsetek zakażonych na HIV rośnie najszybciej na świecie. Często jest tak, że mężczyźni wstydzą się pytać o mniejsze o prezerwatywy - powiedział Reutersowi Dr. Chander Puri z Indyjskiego Instytutu Studiów Medycznych. - Potrzebujemy własnych maszyn do wytwarzania prezerwatyw w kilku możliwych rozmiarach. To na pewno pomogłoby obniżyć te straszliwe statystyki. - dodał. HAHAHAHAH :D :D :D

Gość wróbelka elemelka
Może mają i małych, ale hinduski pewnie też są tak zbudowane żeby było dobrze. A Polki?Pewnie nie tylko o sex im chodzi. Może i o uczucia?

Gość a i turkami nie pogardza
i czarnymi tez nie a ci z koleji kasy nie maja znam takie osobiscie wiec co , fiut czy milosc ??? moze to i to ???

niektore hinduski sa lizac paluszki. pracuje z taka hinduska ktora podrywa taki gosciu, kupuje jej czekoladki, znosi daniny itp. no i ten gosciu uczepil sie mnie abym zebral na jej temat jakies informacje. w sumie to jadlem z nia lunch 3 razy a on ani razu. 3:0 :)

Gość gentelnen wiślany

Gość gentelnen wiślany
Opowiedz Kirus jak to było z tym tajfunem ostatnio , czy nasze polskie dziewczyny ucierpiały ?

Gość kirus a ile Ty masz lat
?:classic_cool:

ja tam nie wiem czy nasze dziewczyny ucierpialy ... a dlaczego pytasz? chcialbys taka jedna z druga bez dachu nad glowa przygarnac do siebie? :classic_cool:

Gość o rzeszty
polaczki, co z zazdrosci o polskie dzieweczki gadaja takie debilizmy o innych rasach, jak autor topiku i jego poplecznicy, warci sa tylko jednego - by jakis bezzebny pijak zrobil im dobrego loda i oblizujac sie dokladnie wyjadl wszystek ser spod napleta :D :D :D rzygac sie chce na sama mysl o takich rodakach, zaiste wolalabym z maloptakowym hindusem niz duzoptakowym polskim zamknietomozgowcem :P

Gość jaan
To co piszecie świadczy o was...współczuje. Znam Hindusów z Londynu, sami pracowici ludzie, zarabiający na siebie ciezka praca. I te wasze jakies brednie o Polkach uwieszonych na ciemnoskórych "londyńczykach". zazdrość? Jestem kobieta i chetnie poopowiadałabym w czym sa Oni lepsi od was, umiejacych jedynie dyskryminować innych z powodu pochodzenia.adios

Gość jaan
mam na ten temat inne zdanie, bo jestem stałą członkinią londyńskiego klubu bukkake gdzie kalibruje ciapakom lunety aż furczy 🖐️

Gość chantelle0
Moj Hindus robi doktorat w Londynie, a w Indiach byl jednym z najlepszych studentow w kraju. A czym Ty sie mozesz pochwalic?

Gość romek totenham
trzymam sie od polek z daleka, caly czas widze je z turasami lub afrykanami. Nie przyznaje sie ze jestem z Polski, mowie wszystkiem ze pochodze z Macedonii , na temat ktorej anglicy nie maja zielonego pojecia. Bycie polakiem sie nie oplaca , same straty i rozczarowania

Gość salmawew
Idiotka autorka...bo smiac sie z cudzych wad i to globalnie to sedno zycia kompletnych kretynow. Powodzenia zycze na dalszej drodze mentalnej. Poza tym juz o elokwencji autorki swiadcza dodatki tekstowe zwane tudziez literowkami lub niekiedy bledami stylistycznymi. Niewychwytywalne bo z racji kopiowania tekstu ograniczone do minimum. No ale aby uprzedzic atak jestem 100% hinduska shemale`ka i stad ma zawisc :P

Gość salmawew
acha przepraszam autorke zmieniam na zaszczytnego autora....i sprawa jakby sie klarowala. Zdaniem psychologow wielu nacji zbynie rozpowiadanie o niedoskonalosciach przyrodzenia innych mezczyzn i przemsiestwo jest jawna checia tuszowania swoich niedoskonalosci. Aczkolwiek ma to wymiar racjonalny w przypadku odnoszenia sie do pojedynczej jednostki. W takim razie pozostaje mi wpolczuc autorowi z racji atakowania calego narodu.

Gość froggd
slyszalem ze hindusi myja zeby piachem :O

Gość romek totenham
mam kumpla hindusa ktory jest bardzo pomocny i szczery

Gość jaan
ja czegos nie rozumiem, trzymasz sie od Polek z daleko bo zadaja sie z Hindusami, brzydzisz sie tymi kobietami ktore utrzymuja z nimi relacje, BO Hindusi sa ************** (i tu sterta Twoich zastrzeżeń do Nich) ale za moment piszesz ze masz kumpla Hindusa ktory jest bardzo pomocny i szczery itd. Nie uwazasz ze to jakiej pomylenie z Twojej strony ?????????

Gość romek totenham
czy jestes slepy kolego??? pisalem o turasach i afrykanach, nie wspomnialem o hindusach. Hindusi sa ok !

cytuje z jednej z wypowiedzi powyzej "Znam Hindusów z Londynu, sami pracowici ludzie, zarabiający na siebie ciezka praca." hahahahahaahaha ... dobre ... najlepszy dowcip jaki slyszalem w tym roku, a ilu tych hindusow znasz i jak dlugo jestes w londynie?

Gość jaan
do Kirkus: nie wiem co to za zasada zeby wysmiewac kogos zadajac pytanie, jeszcze przed otrzymaniem odpowiedzi; takimi osobami nie warto dyskutowac...

Gość romek totenham
najgorsi to sa tzw. PAKI, czyli muslimy . Na nich narzekaja nawet ciapki i zoltki :)

Gość jaan
poza tym mam jedno spostrzeżenie, skoro dla Ciebie to takie smieszne "Hindusi pracujacy na siebie ciezka praca" to widocznie obracasz sie w takim towarzystwie gdzie bohaterzy naszej dyskusji kreca wały i sa ucieleśnieniem wszystkiego co najgorsze. Z kim przystajesz takim sie stajesz. uważaj wiec

do jaan: pleciesz duby smolone, nie o czym dyskutowac, twoja wiedza oparta jest moze na jednym czy dwoch przypadkach, mozesz to opowiadac jedynie jako anekdotki, problem ten ze niektorzy wezma to na serio

romus, spotkalem sie z hindusami o mentalnosci paki

Gość jaan
duby smolone, anekdotki .. nie rozumiem co piszesz i na dodatek nic nie o mnie nie wiesz, wiec pokornie idz spac skoro taka prosciotka zasade wyznajesz "wszystkich do jednego wora" żegnam

Gość jaan
aaa.. pisze sie "anegdotki"

bo to pierwszy raz widze jak ktos uprawia projekcje ... masz jeden wielki worek z idealnym czlowiekiem i tam siedzi hindus ... zlituj sie ... troche pozyjesz to bedziesz miec mniej spolaryzowany punkt widzenia na rozne narodowosci