Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek London City

Cala prawda o hindusach w Londynie

Polecane posty

Gość jaan
Ani razu z moich ust nie padly slowa ze Hindus jest idelanym człowiekiem, mezczyzna. nie idealizuje ich wszystkich jako narodu, bo przeciez zrozumialym jest ze bylaby to jawna glupota; zdanie "Jestem kobieta i chetnie poopowiadałabym w czym sa Oni lepsi od was, umiejacych jedynie dyskryminować innych z powodu pochodzenia" jak sam widzisz Kirkus zadedykowałam tym ktorzy dyskryminuja swoim zachowaniem ludzi pochodzenia indyjskiego, hamskim i bezczelnym, zakompleksionym.Uprzedznie uprzedzeniem- mozna nie czuc do nich sympatii, miec wlasne zdanie i oglad na wszystko co z Nimi zwiazane, ale klepaniny o łatwych Polkach w Londynie uwieszonych na ich szyjach dla kasy, uwłaczanie im z tego powodu to przesada. Rozróznijmy dyskryminacje od uprzedzenia.

Gość Białorusinka
Czy wam sie ten temat jeszcze nie znudził " Polacy to złodzieje i pijaki a Polki to dziwki" Przykre, że tak siebie odbieracie. Jak sami siebie nie sznujecie to jaK inni mają was szanować.

ja nie mam uprzedzen w stosunku do hindusow, z wieloma dobrze mi sie pracowalo, nie uwazam ze sa bardziej pracowici od nas, jednakze mam wrazenie ze lepiej sie razem trzymaja i wspieraja jako narod, nie wiem jak oni to robia

Gość jaan
A kto tu wypowiedzial ze sie ze Polacy to pijaki i zlodzieje. Nic takiego nie zauwazam. Razi tylko poglad >>>>>>>>>>>>>>>>>PEWNEJ CZESCI

Gość jaan
kirkus mamy nic porozumienia. tu sie z Toba zgadzam.

te wszystkie negatywne wpisy o polkach to prowokacja, albo ja sie obracam nie w tych kregach co inni forumowicze, od czasu do czasu rzucam tu stwierdzenie ze w londynie zdecydowana wiekszosc polek ktore spotkalem to porzadne dziewczyny bo takie jest moje doswiadczenie, moze dlatego ze nie szukam tych nieporzadnych ;)

Gość jaan
no to Kirkus, ogolny wniosek jest taki ze ludzie sa rozni, poarzadne dziewczny w Londynie i dz***, pracowici Hindusi i kanciarze...nie mozna narodów kategoryzowac na lepsze i gorsze.

Gość jaan
a juz w ogole oceniac preferencji swoich rodaczek co do wyboru osob z ktorymi chca one wchodzic w blizsze znajmosci, o gustach sie nie dyskutuje, KAŻDA z Nas ma glowe na karku i sama wybiera co dla niej dobre; w dyskusjach społecznych tego typu zalecam tylko troche kultury, ważcie slowa Panowie bo moze sie okazac ze milosc waszego zycia nagle zakomunikuje wam "bylam z Hindusem"

Gość jaan
to czesc Kirkus :) pozdr.

Gość Białorusinka
Jedno co jest o was prawdą to to, że potraficie się zjednoczyć w kryzysowej sytuacji :D

cytuje z wypowiedzi powyzej :classic_cool: "KAŻDA z Nas ma glowe na karku" hmmmmm ;) na mnie pora 🖐️ dobranoc

Gość sylwia 23 gr
odświerzamn temat, moze barto by wrócić do dykusji na temat indyjczykow mieszkajacych w uk:)

Gość hinduska
wie cie co ja wam powiem jesteście pojebani polscy chłopacy nie sa idealni

Gość hinduska
w Krakowie polak zabił żonę hinduskie i zakopał ja ogródku i jeszcze przyznał do tego zabójstwa mam nadziej ze dostanie kare śmierci albo do żywocie

Gość tylko 13 cm
a ja wam powiem dla odmiany - mialem kilkanascie razy seks z pakistanka. Byla zajebista, czysta, chetna. Jak pewnie wiecie, ciapaci (kobiety tez) myją się dokładnie po każdorazowym skorzystaniu z toalety. Wiec jej cipka i dupka byly czyste i pachnace, nie bylo problemu z analem. miala piekne duze piersi i malutka cipeczke. rozkosz :)

Gość do tylko 13 cm
co do Pakistanek absolutnie się z tobą zgadzam