Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna optymistka

rozstania po 30 latach

Polecane posty

Gość smutna optymistka
Kochani ,myslę,ze ja jestem jak trawa zawsze sie podniosę.Tylko nie wiem czemu przy pisaniu tego płaczę sobie. Z tym czasem to jest tak : bolec to pewnie będzie zawsze ,tyle tylko ,że już nie tak świdrująco. Ale i tak uważam ,że życie jest piękne i przede mną dużo dobrego.

Gość smutna optymistka
sisi 72 dziękuje za słowa wsparcia bardzo mi są aktualnie potrzebne.

42 dokladnie jest tak jak mowi OPTYMISTKA ... bolec boli, blizny pozostana , ale nie już tak jak kiedyś. Moja Babcia mowiła, że ...złe wspomnienia , doznane krzywdy powinnismy powierzyc Panu Bogu, a nie dźwigać je przez zycie jak kamienie ... i wiesz coś w tym jest, teraz po latach to rozumiem o co jej chodzilo. Po co wracac do przykrych wspomnień, po co rozdrapywać stare rany, przeciez przeszlości i tak nie zmienimy ....... czy nie lepiej zachowac w pamięci to co piękne, to co dobre, wspaniałe , to co buduje ? PS Optymistko ... podziwiam twoja pogode ducha :-D i tak trzymaj :-D

Gość smutna optymistka
Kochani dziękuję.

Gość smutna optymistka
Czterdzieści dwa A co to jest miłość po latach? To ,że lubimy ze soba być,że sie wspieramy,że jesteśmy na dobre i złe i wcale nie wiesz co by było gdyby?!

Nie wiem, czy potrafiłbym kochać dwie kobiety jednocześnie, kochać miłością erotyczną. Nie zdażyło mi się to jeszcze. Ot co :)

Gość Do Takiejtamsobie
Kobieto z jednego zwiazku w drugi do nudziarza i egoisty! Wiem,kasa kusi ale codziennosc z tym egoista i malo inteligentnym facetem to prawdzia porazka(a tak na marginesie to uwielbia wpadac w dlugi i szpanowac-prawdziwa sloma z butow:D) Coz nie Jestes zbyt madra!:D:D

Tylko jasno proszę bo właśnie piję. Lipę. :P P.S. Pozdrawiam Cię serdecznie Optynmistko, nawet nie wiesz, ile myślę o Tobie. Z Twoich wpisów widzę, ze jesteś jednak optymistką. Mam nadzieję, że cokolwiek się stanie, wyjdziesz z tego mocniejsza i znajdziesz prawdziwe szczęście. Miałam juz nie pisać na forum, ale mnie znowu podkusiło. Jestem niepoprwana. :D

I jeszcze jedno - ale sie rozpisałam dzisiaj - wciaż jestem w moim starym związku, więc osoba powyzej ma jakieś dane z kosmosu. :P

Gość chyba z gwiazd
To Twoje takaja777@wp.pl :) zalosne!

Na szczęście nie. W życiu nie miałam takiej poczty. Nie chcę być utożsamiana z osobami zupełnie mi obcymi. Nie wiem, czy żałosne, zaraz tam wejdę to zobaczę o co chodzi. Ktoś chyba mi robi niezłe świństwo.....ciekawe dlaczego.

Gość chyba z gwiazd
fajnie sie ws czyta:) zalosne!

Nie wiem o co biega, to zwyczajny adres mailowy i nie mój!!!!! Aha, osoba o nicku Takatamsobie na Sypmatii chyba to też nie ja!!!!!Ja mam na fotce i BEZ fotki bo obiecałam, ze komuś dam 10 punktów. I tyle. :P

Gość chyba z gwiazd
nastepnym razem zastanow sie komu robisz swinstwa!

Gość chyba z gwiazd
Pozdrow MEZA:P

Gość chyba z gwiazd
napewno sie ucieszy czytajac twoje wypociny:D!

Nie wiem o czym mówisz!!!! Nie robię nikomu świństw. A męża nie pozdrowię. Nie wiem od kogo. :P Odczep się ode mnie, nie mam pojęcia o czym piszesz człowieku!!!!

Gość chyba z gwiazd
tylko o tobie! fajna z ciebie zonka:D

Gość chyba z gwiazd
moze nogami sie zaprzesz??????????????? zalosne!

Optymistko, wybacz... nie bedę juz tu pisać, bo ktoś najwyraźniej cos do mnie ma, a ja nie mam pojęcia o co tej osobie chodzi. Owszem, fajna ze mnie żonka.... była, bo znosiłam upokorzenia psychiczne o jakich ta osoba, która sie do mnie przypczepiła nie ma pojęcia. Tak ci żal mojego męża? Weź go sobie, bo wydaje mi się że jedno do drugiego bardzo pasuje. Oboje kretyni. :P Optymistko, wybacz, ze przeze mnie ktoś zaśmiecił Ci topik. Ja nikogo nie skrzywidziłam i naprawdę nie wiem, o co chodzi. I na tym z mojej strony koniec tej bezsensownej dyskusji.

Gość chyba z gwiazd
i nawzajem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chyba z gwiazd
jestes taka jak twoj maz i ..............:D jestes zalosna!

Gość chyba z gwiazd
wez sobie tego zalosnego kretyna psychopate. bez zalu !