Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flame

Wklejamy swoje zdjecia

Polecane posty

Ech, widocznie to zbyt skomplikowane dla mnie ;) No ale nic to. Przynajmniej napatrzyłam się na Wasze oczka.

Gość masz piekne oczy Flame
"uwazaj bo sie zakochasz a ja uzalezniam" moglas mnie ostrzec, zanim zamiescilas swoje zdjecie ;)

masz piekne oczy Flame-> nie wiedzialam ze tu wejdziesz:P

ale nie wkleilas swoich pod swoim nikiem chyba co? Flame to do mnie bylo? wkleilam pod swoim nickiem, generalnie byly i bardzo mile komentarze, ale jak zeczeli mi wypisywac o moich chorobach to podziekowalam :O a swoją drogą co do ciebie wypisywali gdy zamiescilas zdjęcie twarzy? raczej mile posty czy odwrotnie? bądz szczera

ja mykam,bede wieczorkiem,nie dajcie upasc topikowi:P BUZKA😘

prawie wszyscy mowili ze jestem, ladna ale znalazla sie jedna idiotka ktora stwiedzila ze mnie zna,ze sie puszczam i ze jej kumpel sie we mnie kocha-tu podala jego imie i ja nie znam zadnego kolesia o tym imieniu... ogolnie gdyby nie ona to byly same pozytywy,a dlaczego pytasz??

pytam bo malo kiedy sie tak zdarza zeby same pozytywne komentarze byly, jak ci juz napisalam u mnie pisano ze mam bardzo ladne oczy, a pod spodem ze na pewno jestem chora :O ze mam jakies niedobory itd. :O ja juz nie dam zdjęc swoich oczu :O acha...glownie pisano ze sie lansuje, probuje zwrocic na siebie uwage, pisze sama do siebie :O więc postanowilam skasowac ten topik :O

Gość oczy to nie wszystko
pokaz resztę twarzy

nie mow mi co mam robic... ten topik ma pewien cel i wszyscy ktorzy tu pisali go znaja...

czyli reszta nijaka ? tak myslalem

mysl co chcesz-twoja sprawa... ja nie bede ci mowic jak jest...;x

kiepska wymowka:D moze inni to łykną :D

no tak :D żal mi dziewczyn,ktore na forum wklejają swoje foto a potem drą się gdy czytają krytykę,poki im się slodzi jest ok :D :D parodia :D

ale czego sie mnie czepiasz?? to mial byc przyjemny topik ze zdjeciami oczu i nic wiecej... nikt tu nie mial nikogo krytykowac. zmien temat jesli nie umiesz tego zrozumiec i zniesc... i nie wyzywaj sie na mnie bo siedzisz w sobote w domu ... idiota...😡

co ty,nie czepiam sie,ty sie czepilaś:D ostatnie pytanie ,flame czy jak zamkniesz oczy to mozesz je potem otworzyc ? ta ogromna warstwa tuszu ci ich nie skleja ? :D:D