Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllljjj

dlaczego mężczyźni nie chcą się żenić ??

Polecane posty

Gość calineczka1986
no i dlatego my od stycznia raczeej tez zamieszkamy razem wkoncu mieszkam sam mam wlasne mieszkanie wiec czemu nie ?!?!tylko ze firma troche w tym nam przeszkadza ale jak o mnie chodzi to wole zeby misiek zajal sie firma niz mialby wybierac mieszkac ze mna i rzucic firme!!

Gość llllljjj
jest duzo ofert mieszkan: wynajme pokoj studentce..

Gość llllljjj
jak to sie stalo ze mieszkasz sama>?

Gość calineczka1986
no tak ale jesli jestes jedynaczka to Cie tak rodzice chetnie chyba nie puszcza!!!! a tak w ogole to TY tak prosto w oczy gadasz z Twoja mama o seksie?

Gość llllljjj
gdybym podjęła jakąś pracę, tata by mi troche pomogl moglabym sie przeciez usamodzielnic, ale czy to dobre bedzie dla Naszego zwiazku?

Gość calineczka1986
nie widze potrzeby mieszkania z kims tak to mam wlasne mieszkanie tylko dla siebie jest super!!!

Gość llllljjj
tak rozmawiam z nia otwarcie. nie wstydze sie. ufam jej i wiem ze mnie zna i mi dobrze potrafi doradzic

Gość llllljjj
Ty od dawna mieszkasz sama? nie boisz sie? ja sie boje nawet jak z rodzicami mieszkam boje sie ze ktos sie wkradnie, wiec nie widze tegoinaczej jakby Milosz zamieszkał ze mna inaczej bym sie bala

Gość calineczka1986
odradzam Ci tylko oferty :wynajme pokoj studence itp bo wtedy mieszkasz przy kims i Cie beda caly czas strofowac a gdy wynajmujesz sama sobie kawalerke to masz ten luz ze nikt Cie nie sprawdza kogo sprowadzasz do mieszkania itp!!

Gość llllljjj
wiem ze pisze troche niespojnie, dobrze ze nikt tu juz nie wchodzi i nie zwraca Nam uwagi

Gość llllljjj
a ty wynajmujesz kawalerke? i rozumiem ze oplacaja Ci ja rodzice?

Gość llllljjj
ja bym sie bala chyba mieszkac sama,nie wiem czy on by sie na to zgodzil, znowu by było że coś wymyśliłam, że znowu wpadłam na jakis chory pomysł

Gość calineczka1986
mieszkam w spokojnej okolicy a bac sie nie boje naprawde uwierz odkad mieszkam sama tj od prawie 2 lat jestem jakby bardziej odpowiedzialna

Gość llllljjj
a ile placisz za kawalerke?

Gość llllljjj
a Twoj Grzesiek mieszka sam? czy z rodzicami?

Gość calineczka1986
ale czego sie mozna bac? ja mam trzy zamki w drzwiach mieszkam na 2 pietrze wiec z zewnatrz tez sie nikt nie wkradnie spoko jest!!!!

Gość calineczka1986
w krakowie sa inne ceny napewno niz w lodzi!!!ja tak miesiecznie z oplatami ok 900zl ale ja mam dwa pokoje kuchnie i lazienke a grzesiek jak narazie mieszka z rodzicami ale powoli sklada na kupno mieszkania w krakowie

Gość llllljjj
ale to znaczy ze chyba rodzice ci to oplacaja skoro nie pracujesz

Gość calineczka1986
a to nie lepiej byloby gdyby to Twoj milosz sie do Twojego domu wprowadzil?jesli rodzice wiedza ze wspolzyjecie itp to powinni sie zgodzic no nie?

Gość llllljjj
fajnie masz! ale to wyprowadzilas sie z domu z powodu tego ze rozpoczęłaś studia?

Gość calineczka1986
no tak sama napewno nie dalabym rady

Gość llllljjj
nie to niemozliwe, niesety rodzice sie nie zgodza

Gość llllljjj
fajnie masz. a jesli od 2 lat mieszkasz sama to Grzesiek chcial sie do Ciebie wprowadzic?

Gość calineczka1986
przeprowadzilam sie od razu gdy dostalam sie na studia ale to wlasnie z krakowem wiaze raczej moze zycie z grzeskiem

sorka, ze sie wtracam ale dam wam jedna rade jesli mozna... postarajcie sie planowac powazniejsze kroki ze swoimi partnerami dopiero kiedy pomieszkacie razem przez jakis czas po pol roku wspolnego mieszkania z moja narzeczona zobaczylismy w sobie rzeczy ,ktorych nigdy bysmy sie nie spodziewali dobrze, ze nie bylo za pozno aby odwolac slub i kazde poszlo w swoja strone... pozdrawiam

Gość llllljjj
ener jak to sie stalo?

Gość calineczka1986
caly czas o tym myslelismy ale odkad zalozyl firme to raczej nie realne bo musialby dojezdzac codziennie ponad dwie godziny w jedna strone

Gość llllljjj
ale milosz to np bardzo jest przewrazliwieony , np osotnio powiedzial mi ze nigdy nie mge pracowac jako sekretarka bo sekretarki sa molestowane seksualnie w pracy

Gość llllljjj
aha rozumiem!! no a jak mysliszz? czy ja moglabym nagle wynajac sobie cos? sama? czy cos z tego wyjdzie?

Gość calineczka1986
ja wiem ze wpolne mieszkanie przewaznie zmienia zwiazek ale np moja kolezanka mieszka ze swoim chlopakiem od poczatku pierwszego roku i mowi ze nie kazda para sie rozchodzi gdy zamieszka razem!!!ja wiem ze mi to nie grozi!!!!