Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clarissa

Szukasz koleżanki, przyjaciółki?Zapraszam!

Polecane posty

Gość clarissa

Cześć, fajnie by było gdyby na tym topiku można było zawrzeć nowe znajomości, przjaźnie, spotkać się na żywo. Mam 25 lat i jestem z Warszawy.Szukam aktualnie fajnych osób do wspólnych wyjść, spotkań , kina....Niestety wiele moich znajomości rozpadło się bądź kontakty się rozluźniły.Dużo pozakładało rodziny lub porozjeżało się po świecie.Dlatego fajnie by było kogoś poznać miłego sunlight2@go2.pl

Gość ja jestem chetna
ale pisze z olsztyna i mam 23 lata:-P

Gość kasiaa_wawka
czesc wszystkim ja rwniez z wawy:)fajnie może poznamy tutaj kogoś?? 23 roczek stuknął...

Gość greenlady
to ja tez i jestem z krakowa:)

Gość filkan
ja tez stolica!!!!!!! ale 19 lat, moze byc?

Gość Na rozstaju dróg
Czesc :) Ja jestem z Warszawy... niedawno wróciłam do PL i moje kontakty ze znajomtmi również sie rozluźniły a moja najlepsza przyjaciółka została za granicą :( Fajnie by było spotkać sie z kimś na kawe.., poplotkować :D itp aha dodam, że niedlugo skoncze 23 lata :D

Gość Na rozstaju dróg
Widze, że ten topik już się zestarzał ... :( ale mam nadzieje, że ktoś się odezwie

Gość hej hej
Hej Jest ktoś może z Wrocławia lub okolic?

Gość jest ktos z Poznania
ale zaznaczam na wstepie ze nie mam na mysli zadnych sex spotkan.zeby było jasne i klarowne!! po prostu zawiodłam sie na mojej kolezance ktora uznawałam za prawie przyjaciołke i znamy sie od dziecka.Teraz mam 35lat rodzine i pustke wokoło....

hej dziewczyny! ja jestem z wrocławia . niestety od dluzszego czasu brakuje mi kolezanki z ktora moglabym sie wybrac chociazby na zakupy albo pogadac o zwyklych sprawach. zawiodlam sie na \"najlepszej przyjaciołce\" a stare kolezanki juz nie maja dla mne czasu ...

a ja kujawsko pomorskie i wcale nie z miasta :p ale okolice Torunia i Inowroclawia milo widziane :) mam 22 lata. tak to troche smutno mi na tym swiatku...

Gość Kamilaaaa
Ja jestem z Wawy, studentka lat 20.. Poszukuje towarzyszki na wspólne zakupy, wyjścia do klubów, a przede wszystkim do rozmowy ;) GG:12133096

Gość Monicaa
a ja jestem z Wrocka, 22 lata :) jesli ktos sie tu znajdzie z okolic to niech napisze :)

Gość gosiaczeq6
Ja też jestem z Wrocławia, mam na imię Gosia i mam 22 lata. Napisz proszę do mnie na maila Moniko. Pozdrawiam

Gość kasiulindka
hej a ja jestem z Dąbrowy Górniczej i mam 24 lata i chętnie z kimś wyskocze na zakupy kawke :) myśle że spora część nas kobitek \"straciła\" koleżanki w wyniku ich wyjazdów i przeprowadzek do innych miast lub prowadzą juz swoje dorosłe życie wiec fajnie jest poznac kogoś nowego i zaprzyjażnić sie :)

Gość szukam-kolezanki
I ja szukam, szukam :))) Z chęcią poszłabym na spacer, do kina, na zakupy, na ploty...Nie zawsze jest z kim, czuję się samotna...doły też mnie łapią..chyba z samotności..Mam faceta, ale brakuje mi koleżanki/przyjaciółki :)-przeważnie większość ma swoje życie, jest zajęta sobą i nie ma czasu na spotkanie :( Nadmienię, że jestem osobą spokojną, wolę raczej spokojnie spędzać czas - imprezy, puby raczej odpadają...Bardziej kawiarnia, basen, spacer, kino.. Z wielką chęcią zapisałabym się na kurs tańca, ale sama jakoś nie chcę. Z koleżanką byłoby raźniej ;-) Przede wszystkim jednak, chciałabym poznać osobę o podobnej jak ja wrażliwości i delikatności, może trochę nieśmiałą :) Acha, interesuję się wizażem, kosmetykami, modą.. ;Gdyby któraś z Was była zainteresowana przyjaźnią, to proszę o maila: amwi84@op.pl P.S. jestem z W-wy, dokładniej - Białołęka, wiek - 24 lata :) {czesc}

Gość Lyndea
Hej babeczki, muszę mieć litość nad mioim biednym mężusiem, którego zamęczam rozmowami a on do gadół nie należy. Od kilku lat mieszkam w Warszawie i jestem samotna, bo przyjaciele daleko a rodzinne i małżeńskie przyjażnie to nie to samo co koleżeńskie ploteczki. Może tutaj znajdę kobietkę, która podobne jak ja ma czasem wolny czas i nie wie co z nim zrobić, zapraszam, bęzie mi bardzo miło, Jagoda

Gość ania ze szczecina
witam serdecznie kolezani jestem ze Szczecina 30 latek tez bym z kims pogadala poplotkowala

Gość stokrotka071
Cześć dziewczyny! Może poznam tutaj jakąś bratnią duszę, z którą będę mogła pogadać... zakupy, ploty, problemy. Tak po babsku:) Jestem z wrocławia, mam 21, spokojna, troche nieśmiała... stokrotka071@o2.pl

Gość jestem z Rybnika
czesc :) mieszkam w Rybiku od niedawna i jeszcze nie zdazyłam nawiazać żadnej znajomośc a mówiąc szczerze to troche brakuje mi kumpeli, z którą mogłabym wyjsc do kina, na zakupy, na piwo, pogadać.... jesli ktos ma ochotę odp na mojego posta to czekam :) mam 31 lat, pogodna, usmiechnieta optymistka :)

Gość jestem z Rybnika
czesc mieszkam w Rybiku od niedawna i jeszcze nie zdazyłam nawiazać żadnej znajomośc a mówiąc szczerze to troche brakuje mi kumpeli, z którą mogłabym wyjsc do kina, na zakupy, na piwo, pogadać.... jesli ktos ma ochotę odp na mojego posta to czekam mam 31 lat, pogodna, usmiechnieta optymistka an.mat@poczta.fm

Gość arabella2010
jestem z kielc. A skąd konkretnie?