Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta klamala

no i Łyzwinski nie jest ojcem dziecka Anety k

Polecane posty

Gość aneta klamala

teraz kaze się przepraszac

Gość gdzies to wyczytala
?:O

Gość aneta klamala
w kurierze na 3 -ce

Gość też słyszałam
przed chwilą

Poseł Samoobrony Stanisław Łyżwiński nie jest ojcem dziecka Anety Krawczyk - poinformował tygodnik \"Wprost\". Według informacji, opublikowanej w sobotę po południu na stronach internetowych tygodnika, do Kancelarii Premiera oraz Prokuratury Krajowej wpłynęły już z Zakładu Medycyny Sądowej w Łodzi wyniki badań DNA Stanisława Łyżwińskiego. Wynika z nich, że poseł Samoobrony nie jest ojcem dziecka Anety Krawczyk. \"Gazeta Wyborcza\" ujawniła w poniedziałek sprawę Anety Krawczyk. Była radna Samoobrony w łódzkim sejmiku i była dyrektorka biura poselskiego Łyżwińskiego twierdzi, że pracę w partii miała dostać w zamian za usługi seksualne świadczone Łyżwińskiemu i szefowi Samoobrony Andrzejowi Lepperowi. Krawczyk twierdzi, że Łyżwiński jest ojcem jej 3,5-letniej córki. Łyżwiński temu zaprzecza. Sprawę miały wyjaśnić badania DNA, którym w piątek poddał się Łyżwiński. W zakładzie medycyny sądowej pobrano również próbkę materiału genetycznego od najmłodszej 3,5-letniej córki Krawczyk.

Gość 11111111111111111111
Przeciez nie ma jeszcze wyników badań. Dopiero co pobrali materiał genetyczny. Daj spokój plotkaro!

Gość gdzies to wyczytala
pewnie cudza sperme dal do badania :O

Gość ja mam 170 cm wzrostu
nie ma wynikow jeszcze!!

Gość teraz mówili w TVN 24
że nie jest

Gość a ja mysle.ze samoobrona
sama wywyolala te afere, podkupila Anete,zeby tak zeznawala, pobiecali jej kase, zeby potem wyjsc na swietych, Samoobrona sie konczy, wiec wszytkiego sie chwyta. To wszytko jest jedno wielkie szambo i wszytkiego mozna sie spodziewac.Szwaczjka dyrektorem , a te doradczynie - slow brak...

ale jaja własnei czytam na onecie ze nie jest :)

sama wywyolala te afere, podkupila Anete,zeby tak zeznawala, pobiecali jej kase, zeby potem wyjsc na swietych, Samoobrona sie konczy, wiec wszytkiego sie chwyta. To wszytko jest jedno wielkie szambo i wszytkiego mozna sie spodziewac.Szwaczjka dyrektorem , a te doradczynie - slow brak...

sorry za blędy,szwaczka mialo byc, ale sie wkurzyłam

Gość djarumka
pewnie ze jest jej ojcem.Poprotu przekupil i podlozyli falszywe wyniki.Dziecko wygląda jak żywcem zdjęte z Lyżwinskiego. Ta Samoobrona to dno...a Łyżwiński muł tego dna...

NIE JEST OJCEM BO NIE DA SIE PRZEKUPIC BO CZYTALAM W GAZECIE ZE DZIECK JEST CALKIEM NIEPODOBNE WŁASNIE A TYLKO FAKT PISAL ZE DZIECKO PODOBNE..INNI PISALI ZE NIE!!

Gość raczej frajerska prowokacja
Samoobrony przeciw PO. Ile z tym roboty zeby przekupi babę i wmanewrowac w afere?

Gość antekkk
Nikt nie zrobiłby prowakacji która tak łatwo obalić. Chyba że to prowakacja Samoobrony która chciala sie wybielić w ten sposob

Gość wiedziałam

\"Bo ten chuj zaplacil za przekrecenie wynikow! Przeciez ma kase, a co ona mogla zrobic!\" przeciez ona nie wzięla sie z nikąd, jest niezle opłacona, pewnie przez PO

Gość No i wydało się
Bródna gra polityczna, która przestała mi się podobać.

ale ciekawi mnie jedna rzecz mianowicie jak wyglądało pobranie próbek (nie wiem krwi czy sliny) od pana Łyżwinskiego do badań DNA ? czy ktoś wie jak to się odbyło ? bo jeżeli nie przy jakiejs niezaleznej komisji to ten wynik moze o niczym nie świadczyć a z drugiej strony ja myślę tak : ta kobieta musiała być w 100 % pewna, ze on jest ojcem bo chyba nie wystawiała by sie a pośmiewisko żądając badań i nie mając pewności nie ?

Gość raczej przez PiS
Jak maja inaczej powiedziec Lepperowi i jego swicie ze nie chcą juz ich w rządzie ??? Lepiej zrobic afere niech ich spoleczenstwo wywali :P

Gość no i wszystko sie wydało
no prokurator był obecny :-o niby....:)

teoria podobno pobranie (krwi, śliny itp) odbyło sie w towarzystwie prokuratora (to wersja z TV) księzniczce odechciało się ciągnąc i tyle, wspólczuje jej córce takiej \"matki\"

no właśnie o to mi też chodzi chyba, że miała w tym czasie kilku partnerów seksualnych i mogła podejrzewać, że to z nim akurat zaszła ale z drugiej strony on też był bardzo pewny zgadzając sie na te badania wiec ja już nic nie rozumiem :P

aha był prokurator ?? hmm no to juz całkiem tej kobiety nie rozumiem :O może ona sama nie wie czyje to dziecko i poszła na chybił trafił ;) bo z tego co posłowie samoobrony mówili ona kazde dziecko ma z kim innym więc może rzeczywiście to zwykla puszczalska jest ?? :P kurde prawde zna tylko ona sama i łyżwinski a my możemy sobie domniemywać :D

teoria - chyba że ani on, ani ona na 100% nie wiedzieli kto jest ojcem, co za kopnieci ludzie :P

pasadenka ---> no chyba, że ;) ale rezultat tej afery bedzie taki, że Łyżwińskiego wszyscy przeproszą za podejrzenia i niesłuszne oskarżenia (negatywny wynik co do ojcowstwa pociagnie za soba umorzenie sledztwa w sprawie wykorzystywania bo nie bedzie zadnych dowodów) a panią A. Krawczyk zgnoją tak , ze nie pozostanie jej nic innego jak spierd****z kraju a wiecie kto ją teraz najbardziej zgnoi ?? FAKT :P bo oni zawsze pisza tak jak im pasuje i zobaczycie , że teraz beda calkiiem na odwrot pisac :D