Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość providencia22wroc

Czy faceci naprawdę nie potrafią kochać???

Polecane posty

Gość providencia22wroc

znacie facetow ktorzy naprawde potrafią sie zakochac i kochac kobiete przez caly czas trwania związku tak samo mocna jak podobno kochali na początku?istnieją prawdziwi romantycy, dla ktorych liczą sie przede wszystkim uczucia, czułosc i miłość?gdzie tacy są ?

Gość maxior
są, tylko dziewczyny ich nie chcą

Gość ja umbryjka
mojego tez nie oddam - jest tylko moj:)))

Gość kukiełka
byłam z takim ale sie rozstaliśmy rok temu:(

Gość providencia22wroc
znacie facetow ktorzy zabiagają ciągle o kobietę, starają sie, umacniają związek, rozmawiają o uczuciach, ktorzy oddaliby dla niej wszystko,zrobiliby dla niej wszystko gdyby tylko wiedzieli ze ona ich koch tak samo? czy to zawszre tak jest ze to kobieta kocha bardziej i stara sie bardziej a facet wszystko olewa po 2 latach?(u mnie po 2 i trwa to juz 3 lata czyli jestesmy po 5 latach - chce zerwac i nie potrafie....)

Gość kochają i to jak
!!!!!! trzeba tylko trafić na Tego Jedynego mój kochany Miś............ :-D

Gość kochają i to jak
mój partner odpowiada twojemu opisu prawie w 100%

Gość providencia22wroc
a w ogole to znacie takich facetow j.w. ktorzy dodatkowo są przystojni?

jeżeli olewa wszystko przez 3 lata, to chyba nie do końca jest to olewanie- myśle że nie chciałoby mu się być z tobą tyle czasu gdyby zupełnie nic do Ciebie nie czuł... może po prostu taką ma naturę? Nie próbowałaś tego zmienić- rozmawiać itp? I to nie zawsze jest tak że kobieta kocha bardziej i bardziej sie stara, to zalezy od człowieka, nie od płci

Gość Facet__________
" ktorzy oddaliby dla niej wszystko,zrobiliby dla niej wszystko gdyby tylko wiedzieli ze ona ich koch tak samo? " Życie nauczyło mnie jednego - im bardziej się staram o kobietę i im więcej jej daję, tym bardziej ona mnie olewa.

Gość kukiełka
oj tamten facet naprawdę był jedyny w swoim rodzaju....ech że też byłam taka niedojrzała...:(:(:(

Gość kochają i to jak
mój jest przystojny, miałam kilka rywalek. ale on ich nie chciał no ale uroda to kwestia gustu

Gość maxior
Facet__________, masz 100% racji

Gość providencia22wroc
wlasnie>>taką ma naturę, nie okazuje tego.probowalam zmienic, rozmawiac ale to nic nie daje...nie pasuje mi ta natura..chyba z nim zerwe(zebym tylko miala pewnosc ze znajde takiego faceta co ma naturę jak opisaną wyzej)

opis pasuje również do mojego Skarba- to że jest przystojny też:classic_cool: a zauważyłam w życiu taką zależność, że im więcej jedna osoba się stara zabiega itd tym druga nabiera przekonania, że tak będzie, tak być powinno i sama zaczyna olewac, bo skoro tamten ktoś się stara, to widocznie tak musi być. Dlatego moja rada- uważaj żeby nie przesadzić z tym zupełnym oddaniem, bo moga wyjść z tego przykre konsekwencje.

Gość providencia22wroc
facet>> w odwrotną strone tez to tak samo dziala...a czy nie mozliwe jest zeby 2 osoby sie dobraly tak ze obie sie starają i zabiegaja o siebie razem a nie ze tylko jedna strona.

Gość prawda jest taka aaa
ze my faceci kochamy bardziej niz wy kobiety

Gość kukiełka
choć teraz też mam bardzo kochającego faceta..:)

Gość jatezjatez
Ja też chce takiego!!!!! Gdzie go spotkam?

pewności że znajdziesz takiego jak tu opisałaś nie masz, ale w każdym razie tacy istnieją. Wydaje mi się że skoro tak do twojego obecnego partnera podchodzisz (tzn: \"nie pasuje mi ta natura..chyba z nim zerwe(zebym tylko miala pewnosc ze znajde takiego faceta co ma naturę jak opisaną wyzej)\") to ten związek raczej nie ma sensu? i nie zgadzam się ze ztwierdzeniem, że faceci kochają bardziej, przecież jak już pisałam to nie zależy od płci i nie nalezy generalizować.

facet------- niewłaściwe kobiety spotykałeś. Może szukałeś w nieodpowiednich miejscach? Szukaj tam, gdzie dziewczyny robią coś sensownego, a nie szukają tanich rozrywek ;) Łatwiej trafić na wartościową dziewczynę w bibliotece czy w szkółce jeździeckiej, względnie w szkole salsy, niż na dyskotece. Providencia---> mężczyzna zgodny z Twoim opisem właśnie przygotowuje ze mną kolację - chyba jednak nie jest tak źle z tymi facetami :D

Gość kukiełka
mój kolega kiedyś był z pewną kobietą. oboje zabiegali o siebie równo mocno, okazywali sobie dużo uczuć. nawet jak jedno siedziało na sedesie a drugie obok w łazience myło ręce, krzyczeli do siebie "kocham cie misiaczku", "ja też cie kocham pierniczku". po jakimś czasie zrzygali się od tej słodyczy i już ze sobą nie są...

Gość kukiełka
Tomku odpisałam ci na tamtym topiku...

Gość kukiełka
otóż to:):):)

Gość providencia22wroc
mnie sie samej juz nie chce zabiegac - juz wogole nic nie robie dla naszego związku - nie chce mi sie, on jednak zapewnia ze kocha itd.co z tego kazdy gadac potrafi.najgorzej to miec serce i sie litowac i meczyc z takim jak ja teraz - ja to wszystko mu powiedzialam,ranie go slowami jak nikt inny a onwciaz mowi ze kocha i wtedy tylko (przez minute) zabiega, a;e juz potem nie pamieta tego co mu mowilam - a zrywalam z nim 50 razy ,zawsze bezskutecznie

Gość takie pytanie do Facet________
z jakiego miasta jestes???

Gość Facet__________
powiedzmy, ze z woj. dolnoslaskiego. A czemu pytasz?