Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagegen

jejku oby to nei bylo tooooooooooo

Polecane posty

Gość dagegen

A więc tak..kochałam sie z chlopakiem dokładnie 9 dni temu bez zabezpieczenia(nie myślałam w tej chwili-wiem to nieodpowiedzialne) spuścił sie do środka a ja wtedy mialam dni płodne...najgorsze jest to ze teraz mam brązowe upławy a czasem krew na majtkach ale to tak minimalnie..czy to własnie jest oznaka ciązy....pomózcie!!!Czy ktos mial taki przypadek i to oznacza początek nowego zycia w moim brzuszku??

Gość 172
W brzuszku? Co ty, kurwa, masz 13 latek, czy co?

Gość dagegen
tak sobie napisalam poprostu zdroniale..mam 20 lat

172 a co ty sie jej tak czepiasz co miała powiedzieć bachor w moim kałdunie czy co u licha??

no wychodzi na to, ze jednak mogłaś zajść a miewałaś wcześniej takie plamienia ??

Gość 172
Nie interesuj się kasiutka3.

Gość dagegen
jestem po okresie 17 dni.dokladnie kochalam sie 30 listopada a okres mam dostac 18 grudnia

Gość dagegen
nie mialam nigdy takich plamień:(

hmm no to może jednak jesteś w ciązy co jest raczej prawdopodobne najlepiej jak zrobisz test w dniu planowanej miesiaczki czyli 18 grudnia

teoria słuchaj a ja mam takie pytanko jak ja mam nieregularne cykle, ostatni okres miałam 29 listopada, skonczył sie 4 grudnia a ja 5 i 7 dnia czyli pod koniec okresu i dzien po robiłam to do konca z moim facetem, wczoraj czyli po 4 dniach od potencjalnego zapłodnienia zrobiłam test i wyszedł pozytywny ale tamta krecha była zajebiscie blada, a dzis zrobiłam i wyszedł negatywny. czy jest mozliwosc ze jezeli wykonam go dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki czyli tak w swieta to wtedy wynik bedzie najbardziej realny? co o tym myslisz?

kasiutka ---> no tak jest podobno, że najbardziej wiarygodny wynik uzyskasz w dniu planowanej miesiaczki a wczesniej nie ma sensu robic bo raz wychodza pozytywne a raz negatywne a co do Twoich cykli : jesli masz nieregularne to nie powinnas sie wogole kochac do konca bez zabezpieczenia bo nawet dzien po miesiaczce moze byc plodny (bardzo malenkie prawdopodobienstwo ale lepiej nie ryzykowac)

Gość nie musze nawet
czytac twojego posta. Niech zgadne... chcesz zebysmy ci powiedzieli czy jestes w ciazy. A co my, kurna, twoja macica jestesmy, czy jak?

teoria dzięki wielki, ale to nie to ze ja nie chce ta dzidzie, mam własnie nadzieje ze sie uda :)

TaKie plamienie w polowie cyklu bardzo czesto swiadczy o zagniezdzeniu zarodka----plamienie inplantacyjne---To jest oznaka ciąży

kasiutka --> a to w takim razie życze powodzenia ;) ale mam jedną rade : kochajcie się częściej bez zabezp a nie tylko 5 i 7 dnia po okresie ;) ;) najlepiej codziennie próbować :D

Gość Owulacja
Napisz kiedy miałaś ostatni okres, bo być te podbarwione krwią upławy to plamienia owulacyjne!!! też tak miałam ostatnio ale gin powiedział że mój organizm stara mi się powiedzieć że teraz najlepszy okres do zachodzenia w ciąże bo takie objawy są oznaką płodności!! a poza tym może za bardzo się stresujesz i to dlatego!! w ciązy pewnie nie jesteś, ale może ten stres nauczy cię pamiętania o zabezpieczeniu!!pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego!

Gość kala83.
a moze zrobisz sobie test ciazowy??

Gość Różowa begonia
o ile on cię nie zaraził jakąś chorobą....

Gość kala83.
ej... jak jej chlopak to pewny... a moze.... za mocno? moja przyjaciolka tez tak miala:/ zrob test i sie nie denerwuj.. jak bedziesz sie schizowac to okres Ci sie bedzie jeszcze bardziej spoznial. kiedys mialam podobna sytuacje (gumka pekla) i panikowalam strasznie ryczalam, On wpadl na pomysl zeby zrobic test--> ufffff 2h pozniej mialam okres. nigdy nie mialam wczesniej takiego stresu takze wiem co przechodzis. test mozna robic od 6 dnia wiec... daj znac

Gość dagegen
robilam wczoraj wieczorem test wynik byl negatywny..ale niewiem czy test gwarantuje mi pewnosc ze nie jestem w ciązy skoro to dopiero 10 dni po stosunku a wykonalam test wieczorem nie z porannego moczu...

dagegen mi po 6 dniach po tez nic nie wykazuje.... trzeba czekac do dnia spodziewnej miesiaczki i wtedy... boze, a tu jeszcze 3 tygodnie... noi zrob z rannego moczu.

Gość ...2 dni juz czekam na okres..
Dzisiaj drugi dzień jak nie mam okresu....a kazdego dnia boli mnie brzuch tak jakbym miala zaraz dostać okres a tu nic...czy te bóle to tez moga byc kolejna oznaką ciąży??:( Dzisiaj robie kolejny test bo pierwszy robilam 9 dni po stosunku i wyszedl negatywny...dzisiaj zrobie kolejny...chociaz strasznie sie boję...poniewaz jesli wyjdzie mi wynik pozytywny wiem ze nie mogę tego dziecka urodzić...

do 2 dni już czekam objawy wczesnej ciąży sa podobne do objawów zbliżającej sie miesiączki, najlepiej zrób test ciążowy, skoro jest po terminie możesz go zrobić o każdej porze dnia - najlepiej quick vue z tego co piszesz są duże szanse na ciąże, ale to nie koniecznie to nie martw sie - zrób test jak najszybciej!!!!! porozmawiaj ze swoim chłopakiem, pewnie Cie to nie uspokoi, ale będzie Ci lżej, widząc,że masz w Nim oparcie, w końcu to dotyczy was obojga:) pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość ...2 dni juz czekam na okres..
Właśnie i tu jest problem...bo oparcia w chłopaku nie mam wogóle...ona ma dziewczyne wyjezdza jutro za granice na stałe...nie mogę być w ciąży poprostu nie moge!!!

Gość siluu
Ja np kochalam sie z chlopakiem jakis tydzien przed okresem, ale 2 dni po stosunku mialam 5 dniowe plamienia, niewielkie, ale jkaby nie bylo trwaly piec dni.. okresu nie dostalam jeszcze, ale test zrobilam i wyszedl negatywny.. Wiec co to moglo byc..?