Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wysoki robaczek

rozmowy o foto na luzie sprzet porady.

Polecane posty

Gość odświeżę Ci
:)

Ja chętnie podyskutuje o tym- zwłaszcza ze własnie wakacje się skończyły, kilka fajnych fotek się zrobiło:) moze warto je gdzies opublikowac??;D

Gość luzanna
ten temat chyba nie cieszył się zbyt dużą popularnością;) ale możemy Mandora trochę podyskutować;). Ja nigdy nie wierzyłam w swój talent na tyle, żeby zdecydować się na wysyłanie zdjęć na jakieś konkursy, ale w sumie w tym roku mam całkiem sporo fajnych zdjęć z Tatr, więc może, może:> a znasz jakiś konkurs dla amatorów?

Kurcze, zawsze trzeba w siebie wierzyć:) a nóż widelce- to jak z totkiem, a tam nie trzeba miec talentu (chyba;P) ... jak masz chociaż znikomy, próbuj..może komuś spodoba się Twoje dzieło. Konkursik ostatnio znajoma coś mi wspominała, tu masz linczek: http://www.planete.pl/oferta/kalendarz-konkurs . Ja sie dorzuciłam- próbuj;)

Gość luzanna
dzięki za linka;) konkurs zapowiada sie bardzo interesująco i chyba myślę, że znajdę nawet zdjęcia, która moga się na niego nadawać. a ty wysłałas jakiś pejzaż czy może coś bardziej oryginalnego:>?

Gość vfree
polecam: www.flog.pl :)

Gość dsfgdsvsd
po co taki wątek? wystarczy wejść na forum cyberfoto.pl:o

Gość JAJAGODA
ja również uwielbiam pstrykać zdjęcia, a potem bawić sie w przeróbki, ale moim sprzetem niewiele się da. Jaki sprzęt waszym zdaniem jest godny polecenia, tak do 1500zł?

Gość Lusynja
Hej, ja mam NIkona p80 i robi dobre zdjecia. Teraz za 1200 kupisz go na pewno. Myslalam o konkursie na Planete ale wpierw chyba zainwestuje w jakis kurs foto.

Gość luzanna
nikony to bardzo dobry sprzet wiec spokojnie mozesz zainwestowac w aparat tej firmy. Lusynja co do konkursu to wyslij zdjecia juz teraz bo mozna tylko do 9 je przesylac, a za rok, juz po kursie mozesz sprobowac znow, wtedy pewnie zobaczymy twoje zdjecia w nastepnym kalendarzu;)

A po co Ci kurs foto? Jak masz swoje jakieś cudeńko- to atakuj! Szkoda czasu, tym bardziej ze kończy sie chyba 9go, czyli za 2 dni!

Gość a olympus
sp 510 uz tez jest ok ?

Gość Kareeeena
Wchodzcie szybko jeszcze na strone Planete.pl na konkurs i wysylajcie fotki, 2 dni zostaly!!!!

Gość luzanna
widze Mandora, ze jakies fajne zdjecia musialas wyslac na ten konkurs planete:P czekam na wiadomosc czy udalo ci sie cos wygrac:>

Gość wrobelek elemelek
Hej, widze ze panie tu ciekawa dyskusje prowadza.Wyslalem zdjecia na konkurs na Planete i zobaczymy. Ogolnei tak samo stronke przejrzalem i ciekawesze teraz planete oferuje progarmy niz nasza TV:(

Gość luzanna
no i po konkursie, teraz czekam na jakies wiadomosci czy komus udalo sie cos wygrac:>

Gość luzanna
no faktycznie trzeba czekac prawie miesiac bo wyniki beda dopiero 2.11., ale kalendarz bedzie pewnie swietny:)

Gość luzanna
no faktycznie trzeba czekac prawie miesiac bo wyniki beda dopiero 2.11., ale kalendarz bedzie pewnie swietny:)

Gość luzanna
no faktycznie bo na wyniki trzeba czekac prawie miesiac, az do 02.11., ale kalendarz na pewno bedzie swietny:)

Gość kennel
Ok, poczekamy,zobaczymy na ogloszenie konkursu, a tymczasem na zimowe dni jakies programy sie przydadza w TV.jakies propozycje?

Gość kennel
Teraz poczekamy, a tymcazsem powiedzcie co dobrego na planete widzialyscie? na zimne dni pewnie cos polecicie:)

Gość kennel
Teraz poczekamy, a tymcazsem powiedzcie co dobrego na planete widzialyscie? na zimne dni pewnie cos polecicie:)

Gość kenner