Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja----------------------------

pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!jak najszybciej

Polecane posty

Gość ja----------------------------

witam sorki ze tak bezposrednio ale jestem zdenerwowana wlasnie eka prezerwatywa i moj chlopak ma niby pewnosc ze nic nie bedzie al ja sie boje musze mniec 100000% pewnosc co mam robic ????pierwsza mysl to ginekolog i tabletka "po" ale gdzie erazv jakiegos znalesc znacie moze w gdansku lub sopocie jakis nwt prywatny gabinet kory mi pomoze teraz pliska!!!!!!!

Gość akacjoneeee
jedź zagranicę tam tabletki po mozna kupic na stacjach;]

Gość na pogotowie
na pewno ma ktos dyzur nie musi to byc ginekolog lekarz np rodzinny tez moze przepisac postinor,spokojnie

Gość tak ...
po co ??? pare kropel cytryny na pol szkl wody i zrob irygacje-przeplukaj pochwe

Gość tova123
jedź do najbliższego szpitala, do ginekologa. Powiedz, co się stało i poproś o Postinor. Powinien wypisać.

Gość zawartość wylej do zlewu

Gość linka a podasz
zakwaś odczyn w pochwie ,uzywając do tego albo soku z cytryny czy octu-rozcienczonego oczywista ,nie musisz jechac na pogotowie,plemniki giną od razu w takim odczynie

Gość powiem krotko
faceci ZAWSZE maja pewnosc ze wszystko bedzie ok....a potem mnostwo samotnych matek musi wychowywac dzieci..lepiej skorzystaj z porad i smigaj na pogotowie-lekarz nie moze Ci odmowic wypisania recepty na postinor

Gość żabka stawowa
Leć dziewczyno na pierwszą lepszą izbe przyjęć tzw.KOR(kliniczny oddział ratunkowy)Na pewno Ci ktoś wypisze receptę!!!!tylko nie ściemniaj wal śmiało o co chodzi!!!!:)

Gość powiem krotko
dokladnie-nie am co sciemniac ,przeciez nie Tobie pierwszej zdrazylo sie ze prezerwatywa pekla..lekarz na pewno nie bedzie wcale zaskoczony i wypisze recepte bez problemu

Gość lole
pojebani jesteście z tym octem i cytrynom ludzie co wy pieprzycie.... blemnik to nie bakteria że cifem polejecie i zginie...

Gość spryciura
moim zdaniem to jesteś już zapłodniona plemniki nie czekają az ty zalecisz na pogotowie