Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarreekk

do ladnych dziewczyn.

Polecane posty

Gość jarreekk

Co robicie ja widzicie, ze probuje nawiazac z wami malo atrakcyjny facet ? Prosze o odpowiedz

Gość a po czym widac ze on probuje
?

Gość nabijamy sie
z niego w myslach i mowimy sobie "z czym do ludzi gosciu"

Gość no to ja 126
Zmywamy się czym prędzej

jesli robi to nachalnie i nieciekawie spieprz... gdzie pieprz rośnie a potem mamy ubaw z przyjaciółkami po pachy ;) jeśli nieatrakcyjny i coś mnie w nim pozytywnego zaskoczy ( miły sposób bycia, słowa które wywrą na mnie pozytywne wrażenie) to bym się z nim umówiła. To samo jest adekwatne do przystojnych facetów.

Gość ammmmana
Jeżeli jest czysty tzn schludny, pogodny, uśmiechnięty i pewny siebie to rozmawiam to bez różnicy czy podrywa mało atrakcyjny czy przystojny kobiety patrzą na to COŚ w człowieku i nik chyba nie lubi nachalności mężczyzn

Gość nadjas
o czym moze swiadczyc nachalnosc faceta?

Gość jarreekk
A jesli widzicie ze facet ma ochote podejsc i zagadnac, tzn. usmiecha sie do was, stale na was spoglada a nie podoba sie wam. To co robicie ?

Gość jaka ja agata
ja jesli widze ze natarczywie patrzy sie na mnie ktos kto mi sie ie podoba spuszczam wzrok i odchdze

Gość tez mam pytanie
a jesli jest niesmialy? Skreslacie takiego faceta?

po czym poznać że nachalny? dla mnie to oficjalnie gdy mówi ze chce sie ze mna umówic a ja wyraźnie mu odmawiam a on nie odpuszcza. a jak sie ktoś patrzy to mnie intryguje. chociaż to w zalezności na ile jest faktycznie nieatrakcyjny. a niesmiałych nie skreślam. ale to nie znaczy ze pierwsza sie z nimi zapoznaje.

Gość ja jestem nieśmiały
i dlatego dziewczyna mnie skreśliła

Gość tez mam pytanie
agusiak - a jesli niesmialy facet pierwszy zagaduje, ale mimo wszystko nie za bardzo mu idzie, to probujesz mu pomoc, "rozkrecic" rozmowe?

Ja jestem gaaduła wiec nie mam z tym problemów :) Zawsze jakos mam z kims o czym rozmawiać. I zalezy o jakiej tu niesmiałości mówimy. Bo jeśli ja widzę ze mu sie podobam ale on jest skrepowany to po prostu staram sie byc jego kolezanką i nie oczekiwac niczego ani od niego ani od siebie po tej znajomosci. Pozwalam aby zycie samo pokazało. A jeśli chodzi o nieśmiałość taką że on nawet nie śmie mi smsa wysłac to sorry... ale ja nie będe dla nikogo stawać na głowie :) a jak laska Cię skresliła bo byłes nieśmiały to jest głupia i tyle :)

Gość dziara
jestem taki nieśmiały że aż nie posiadam telefonu komórkowego :o

Gość tez mam pytanie
chcialbym natrafic na kobiete-gadule :) zawsze latwiej pozbyc sie niesmialosci ;) A to, ze jakas dziewczyna rzuciala niesmialego, to napisal ktos inny :)

Wiem ż npisał ktoś inny :) dlatego nie umieściłam tego w jednym akapicie ;) I kiedys byc może trafisz :) co i kto ma być pisane to będzie :)

Gość tez mam pytanie
"I kiedys byc może trafisz " wywal to byc moze ;) do tej pory trafialy mi sie same kobiety nie-gaduly :( i niewiele z tego wychodzilo :( 🖐️

Oj nie bądź taki :) Ja zawsze sobie mówie ze byc moze kiedys natrafie na porządnego faceta nie jakichś idiotów ;) włąsnie to byc moze dodaje smaku :) ta nadzieja... ;)

Gość tez mam pytanie
nadzieja... i szczypta niepewnosci - trafi sie taka osoba czy nie :)

Gość tez mam pytanie
No i jestem porządny... ;) chyba...tak mi sie zdaje :) a na pewno nie jestem idiotą :P

na pocieszenie powiem Ci ze pewnie NIE ;) Życie bywa okrutne i nie warto wyczekiwac na Bóg wie co. Wiem co mówie :) Ale mi w tej chwili to co było to juz LOTTO ;) Jestem szczęśliwa sama z sobą :) Żyje jak chce, umawiam się z kim chcę, wiecej mi patałachów nie trzba :) a jak trafie na włąsciwego to on też bedzie uważał ze trafił na włąsciwą :) wiec nie ma sie czym martwić :) Do diabła z nieśmiałością, do diabła z gadulstwem ;) Mi to też ie zawsze na dobre wychodzi :) Kurcze widzisz? Nawet teraz bez przerwy \"paplam\"

Gość tez mam pytanie
"na pocieszenie powiem Ci ze pewnie NIE " jestem (umiarkowanym) optymistą i wierze, ze spotkam :) JEszcze zalezy, co Ty rozumiesz, przez slowo "porzadny", ale wydaje mi sie, ze taki jestem ;)

Gość Bo ja tak prawie ze
Do gazu z nieśmiałymi!

Gość tez mam pytanie
jestem szczery, czasem za bardzo :( "Bo ja tak prawie ze" - marna prowokacja

Też jestem szczera az do bólu, ostatnimi czasami okazało sie swojego. Lecz chyba wolę być czysta jak \"łza\", aby nie mieć nic sobie do zarzucenia. Mimo ze mogę przez to czasami coś stracić. uśmiechnij sie :)

Gość tez mam pytanie
Ale czasem chyba warto przemilczec pewne kwestie. Nie zawsze oznacza to nieszczerosc :) ide spac, pa :) 🖐️