Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka000

pomocy tabletka po i co? czy poroniłam?

Polecane posty

Gość kaśka000

pomocy okres miałam 6.list 18 list w czasie stosunku pękła prezerwatywa, lekarz przepisał minisiston do zarzycia 4 tabletki i po 12 godzinach 4 tabletki. okres powinien być 3-4 nie pojawił się zrobiłam test nie wyszedł tak jak by był uszkodzony wrzuciłam go do szuflady i w czwartek chciałam go wyrzucić jakie było moje zaskoczenie jak zobaczyłam na nin dwie kreski dzisiaj dostałam "okresu" boli mnie brzuch krwawie krew czerwona tz żywa bolą mnie plecy w okolicach nerek poradzcie co to może być zwykły okres czy poronienie?a może coś nie tak z tymi tabletkami?

Gość hmnm...
Test po 15 min jest już niewiarygodny. A krwawienie to pewnie okres.

taki stary test to spokojnie mozna wyrzucic i sie jeszcze z tego smiac. na opakowaniu masz napisane ze po kilku minutach traci wiarygodnosc.. wiec wyluzuj jak skonczysz @ zrob sobie jeszcze jeden i na wynik popatrz po 3 MINUTACH:) pozdrawiam

Gość kaśka000
dziewczyny ale jak teraz zrobie test i wyjdzie pozytywnie to co? a po resztą przeczytałam że taka ilość hormonów jaką wziełam może działać wczesno poronnie.

ja bym zrobila dla pewnosci 2.. smiesznie brzmi ale tak wlasnie bym zrobila.. albo ten test krwi.. ale o tym to juz nie bede bajek opowiadac bo nie mam zielonego poejecia

Gość kaśka000
holera jesli to @ to ok al;e jak poronienie to czy macica sama się oczyści czy musze miec łużeczkowanie?

najlepiej jak sie skontaktujesz jak najszybciej ze swoim lekarzem. . sadze ze tu Ci nikt na forum w tej kwestii nie pomoze:/ mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. nie mysl od razu czarnymi kategoriami bo sama sie napedzasz. a moze bedzie ok? moze to zwykly @? o tamtym tescie co wyszed;l pozytywny zapomnij. jest tyle samo wart co test ciazowy internetowy na jakiejs ruskiej stronce.. takie cos to tylko w rosjii mogli wymyslec:) pozdrawim i bedzie ok!!

uspokoj sie to napewno@....duzy jest odsetek poronien a wiekszosc kobiet nawet tego nie wie,tzw poronienia samoistne...dlatego nieraz nie warto robic testow, tylko dopiero po 2 tyg od spodziewanego @...jakie lyzeczkowanie, spokojnie....

Gość kaśka000
mam jeszcze jedno pytanie jak wiecie dziś sobota poczekać do poniedziałku i iść do swojego gina czy jutro do jakiegoś szpitala. czy poczekać i iśćjak się skończy to coś

nie masz do Niego nr na kom? ja jestem panikara wiec znajac siebie zrobilabym ten aptekowy test:)wiem ze sie upieram ale tak wlasnie bym zrobila. i szukala nr do swojego lekarza.. albo zadzon do jakiegos innego.. zawsze w gazecie jest kupa numerow.. calodobowo etc.. cholera wie.. nie wiem co Ci doradzic...:/

po co sie zamartwiac....zadzwon do lekarza,powiedz co i jak i juz!!!!!!! jak bedzie taka potrzeba to kaze ci przyjsc na wizyte....