Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka469

ciąża a skrzywienie kręgosłuoa

Polecane posty

Gość lenka469

Mam skrzywienie kręgosłupa 27 stopni,był on też 5 razy operowany.Chciałabym sie dowiedzieć czy ktoż był w podobnej sytuacji i urodził dziecko.Czy miało to jakiś wpływ na stan kręgosłupa i dziecko.Dzięki za odpowiedz

Gość azibel
ja mam duże skrzywienie i szczęśliwie urodzilam dwoje dzieci ,poród silami natury bez komplokacji

Gość lenka469
dzięki za odpowiedz.Pocieszyłaś mnie.Lekarz mnie nastraszył ze prawdopodobnie będę musiała cały czas leżeć,bo to za duże obciążenie dla kręgosłupa.

Gość azibel
nieła, się ja mam naprawdę duże skrzywienie byłam operowana i wszyscy mi mowli że nie donoszę ciąży , a ja bez problemow donosilam i nawet pracowalam a rodzilam bardzo szybko aż wszystkich zatkało , mam dwoch synow zdrowych i pięknych ale staraj sie nie przytyc zbyt dużo , w pierwszej ciąży przytylam tylko 7kg. a drugiej 8kg. a dzieci urodzilam 3,500 kg więc całkiem spore

Gość lenka469
dzięki naprawde.pokarze to mojemu chłopakowi bo on sie boi bardziej niż ja,że mi sie coś stanie i dziecko może sie żle rozwijać.Martwi mnie terz temat pojemności pluc,bo wiadomo że jak sie ma skrzywienie to pojemność mniejsza.ale jak tobie się ubało to i ja dam rade.Życze zdrówka Dzięki

Gość azibel
powodzenia i nie martw się wszystko będzie ok