Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozakoszmar

wstretne wloski!

Polecane posty

Gość cozakoszmar

no wiec temat beznadziejny.. mam okropne wloski wokol sutkow.. niektore maja nawet.. 5 cm ! sa ochydne :(:( prosze o rade jak sie tego pozbyc..

Gość figzina
ja wyrywam swoje penseta..... tylko ze jak odrastaja po jakims tygodniu to zdarza sie ze wrastaja :o

Gość figzina
ja mam tez wloski na lini od pepka do podbrzusza...wstyd nosic krotsze bluzki...zaczelam je tam tez golic :( odrastaja klujace...jak sie tego raz na zawsze pzobyc???

Gość cozakoszmar
ale pensetka boli :( chyba ze to ze man cos nie tak... ;( nie ma innej opcji?

Gość figzina
przyzwyczaisz sie...wiem ze boli :O

Gość cozakoszmar
golic? a robisz to chociaz woskiem? jak nie to pozostaje laserowa metoda.. szkoda ze na swoj problem nie mam pomyslu ;/

Gość figzina
tak...ale po jakims tygodniu do 1,5 odrastaja...i walsnie te odrastajace male sa najgorsze, moze i sa oslabione ale widoczne....:o

Gość cozakoszmar
a takie pozbywanie sie penseta nie szkodzi? bo slyszalam ze moze byc niebezpieczne. i ze trzeba rozcienczona woda utleniona przemywac przed i po czy jakos tak... ?

Gość figzina
wiele osob tak je usuwa.....tak masz racje nalezy dezynfekowac (woda po goleniu jest dobra, gdyz zawiera alkohol)i zawsze uzywac czystych rzeczy...

tez wyrywam , i boli mniej niz jakbys miala wyrywac penstea wloski w okolicy bikini..mnie tam wsumie to nie boli, bo jeden wlosek wyrywam raz dwa, z pieprzykow recznie wyrywm boi jak odrastaja to mnie wkurzaja...

Gość figzina
nalezy to robic bardzo delikatnie

Gość cozakoszmar
ehh.. dzieki:) mam nadzieje ze moj facet to doceni.. nie chcialabym zeby widzial to w aktualnym stanie :( one zdecydowanie za szybko odrastaja..

Gość figzina
groosia na te pieprzyki to Ty uwazaj nie podraznij:o

Gość kup to się przekonasz
A ja wokół sutków i z brzucha usuwam depilatorem, trochę boli, ale da się przyzwyczaić. Determinacja mobilizuje.

Groosia czy ty jestes taka głupia czy udajesz? Jak można wyrywać włoski z pieprzyków? Przecież to może prowadzić do rozwoju raka skóry!!!! Każdy lekarz Ci to powie!

Gość evvela
Włoski na lini brzucha (od pępka w dół) lepiej rozjaśniać wodą utlenioną niż golić czy wyrywać. Woda utleniona je osłabi i będą odrastać coraz slabsze, golenie czy wyrywanie sprawi że będą odrastać ciemniejsze i grubsze. Gdybym o tym wiedziała kiedyś ot nigdy bym nic nie depilowała depilatorem czy żyletką tylko bym wszystkie niechciane włoski rozjasniała....

Gość Zoska23
Ja mam tez ten sam problem.W okolicy sutkow mam wloski i na linii od pepka w dol.Wyrywam te wloski,ale niestety mam podraznienia.Co robicie aby uniknac podraznien?

Gość figzina
tylko, ze rozjasniane wloski sa bardzo zolte....ale jaka wode utleniona kupic?? mozna jakos oddzielnie niz z farba do wlosow??? Ja tez mam podraznienia czasem od wyrywania, jak zaczynaja odrastac wyglada to nieladnie bo zeby je usunac musza troszke odrosnac, no i mam jescze problem z wrastajacymi wloskami :o ale trzeba sie czasem meczyc....choc bardzo bym chciala usnac je na stale, lub chociaz oslabic...

Gość kobieta las
czy mozna jakos uniknac wrastania wloskow? i hm.. jak rozjasnia sie wloski woda utleniona?

Gość kobieta las
hmm... niech ktos odpowie:P