Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbettaaa

dlaczego jedna dziewczyna ma powodzenie a druga nie?

Polecane posty

Gość barbettaaa

Zawsze zastanawialam sie dlaczego dwom tam samo atrakcyjnym osobom calkowiecie inaczej uklada sie zycie? Dlaczego jedna kobieta ma stale grono adoratorow, pelno pieniedzy, kupe znajomych a druga spedza 15 lat samotnie aby poznac mezcyzne, ktory ja zostawi po pol roku. Dlaczego niektore osoby maja ulozone zycie, pelne przygod, radosci, zabaw a inne zyja szaro dzien za dniem bo nikt ich nie chce, pieniedzy nie maja, znajomych tez nie.

bo: niektorzy maja \"to coś\" niektórzy cieszą się z tego co maja zamiast gdybać i marudzić

Nie ma dwoch takich samych osob, to raz. A dwa, to moze ta druga ma zle podejscie do zycia i pewnych spraw? Za bardzo sie przejmuje?

Gość mbner
musisz uwierzyc w siebie to bedziesz sie podobała i wcale nie trzeba nosić krotkich spodniczek by to osiagnąć

Gość Zwyczajny chłopaczek
poniewaz niektore dziewczyny nie dosc ze sa brzydkie to jeszcze nie dbaja za grosz o siebie to jest wlasnie efektem..... wiadomo, nie jest to sprawiedliwe, ale tak wlasnie jest i nikt tego nie zmieni...

Gość Co masz na mysli..............
Prawda jest taka, ze swoje zycie nalezy kreowac samemu. Nic nie bierze sie z nieba. Przyklad mojej kolezanki. Do czasu skonczenia studiow byla siedziala z rodzicami i siostra w domu, jak wyjkezdzala na wakacje to tylko z rodzinka, nie miala za bardzo znajomych, chyba ze byli to znajomi jej rodzenstwa. Poz tudiach zaczela pracowac, poza tym chyba troche obudzila sie z reka w nocniku, ze nie ma faceta i tak naprawde nic ciekawego nie przezyla w zyciu. Zakrecila sie za jakims wyjazdem grupowym za granice, tam poznala ludzi, zaprzyjaznila sie, teraz wciaz gdzies jezdzi, zwiedza, utrzymuje przyjaznie. Ale do tego trzeba troche wysilku i otwartosci w stosunku do innych....

Gość smutnoooo mi..........
kiedyś miałam powodzenie... a teraz nieeeeeee..... i to dlatego pewnie że kiedyś mniej przejmowałam sie przyszłością niż teraz . teraz coś mi się nie układa i mamm doła i smutną minę ludzie to czują i nie chcą być w takim smutnym towarzystwie.... ale mam nadzieję że do wiosny mi przejdzie ........ ( jeśli przez tą pogodę nie wpadnę w deprechę to będzie cud.... bo najlepiej zwalić winę na pogodę ...:) )

Gość smutnoooo mi..........
wniosek jest jeden trzeba się uśmiechać...........