Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uf zrobiłam to

nie mogę uwierzyc ale to zrobiłam z.....

Polecane posty

Gość uf zrobiłam to
słuchajcie, mam hiv i kile, wiec czym jeszcze mogliby mnie zarazic? Jedna choroba wiecej czy mniej nie robi mi roznicy.

Gość uf zrobiłam to
nie znam takiej,wiecie co zrobiłam to i nie żałuję.Zawsze chciałam wiedzieć jak to jest.Już wiem.Było fajnie ale nie sądzę żebym miała to powtórzyć.To była imreza a ja troszkę wypiłam

Gość fsdfds
pablo - ty jestes jakis frajer czy moze nie potrafisz zaspokoic swojej kobiety, skoro proponujesz jej innych kolesi?

Gość uf zrobilam to
bleeeeeeeeeeeeeeeeeee bleeeeeeeeeeeeeeeee bleeeeeeeeee chyba mi sie juz zaczal pierwszy atak choroby wscieklych krow przenoszonej droga plciowa muuuuuuuuuuuuuuuuu muuuuuuuuuuuuuuuuuuu muuuauauauauaau

Gość HIV
A jak wg ciebie wygląda ktoś zakażony hiv? Tak jak kazdy inny człowiek. Uczyłam się chorób zakaźnych, obyś ty nie musiała sie wiecej dowiadywac.

Gość uf zrobiłam to
Następnym razem zrobię to z trzema pieskami. Trzeba ciągle próbować czegoś nowego.

Gość uf zrobiłam to
wiecie co chciałam tylko powiedzieć o tym komuś i żeby inne osoby które o tym fantazjują wiedziały jak to jest ale widzę że niektórzy świetnie się bawią podszywając pode mnie więc spadam i już nie wrócę. Żadnego zrozumienia :(

Gość degftszdyghbf
zakladajac taki durny topik musisz sie liczyc z tym, ze ebdzie to raj dla podszywaczy