Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stopka25

A może to są objawy ciąży?

Polecane posty

Gość stopka25

Piszę na tym forum, bo są tu zapewne doświadczone mamy i kobiety oczekujące dziecka i być może im takie coś też się przytrafiło? Zawsze miałam raczej regularne miesiączki i raczej obfite a nawet bardzo, okres trwał u mnie zwykle 6-7 dni i mocne krwawienie było zawsze do jakiegos 5 dnia. Miesiac temu miałam mało obfity okres (trwał 4 dni) i naprawde w porównaniu z poprzednimi można powiedzieć powodziami, był to mały strumyczek. No ale co tam, jakośnie przejęłam siętym, bo wiadomo stresy w pracy, byłam w podróży itd. Ostatni okres (pojawił się tydzień temu w 30 dniu cyklu, gdy zawsze miałam góra 28 dc) rónież był bardzo skąpy, 4 dni, z czego własciwie 3 dni zaliczyłabym do okresu, ale to takie dni, jak w poprzednich okresach końcówka. Jakies dwa tygodnie już przed tym okresem moje piersi stały się większe i czułe na dotyk, długo też pobolewało mnie podbrzusze i własciwie chwilami nadal pobolewa. Wczoraj pomyslałam sobie, że może to jest ciąża? Ale czy miał w takim razie prawo wystąpić ten okres?? Czemu był tak skąpy? Co się dzieje? Może są to objawy czegoś innego, nie ciąży?? Przestraszyłam się :( Tego co to może być, ale nie ciąży, na niąbardzo bym sięcieszyła :) Jutro rano zadzwonięi umówięsięna wizyte do lekarza, ale chyba też rano przed pracą zakupię test. Nie mogę przestać o tym myślec. Proszępowiedzcie co o tym myślicie?

Gość Lekarzem to ja nie jestem ale.
Hmm Twoje bóle w podbrzuszu, powiększenie piersi i ten niby okresik mogą faktycznie wskazywać na ciążę (skąpy okres czasami trwa do pół roku) Proponuję koniecznie wybrać się do ginekologa bo jeśli to nie jest ciąża to może być np. zapalenie jajników.

Gość stopka25
dziękuję za odp :) ponad dwa miesiace temu byłam u ginekologa, miałam robione usg, wiec mam nadzieję, ze nie jest to sprawa chorych jajników. Niestety nie kupiłam testu, nie dałam rady przed pracą.