Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegapsie

każdy facet zdradzi jeśli jest ku temu okazja!!!

Polecane posty

Gość niegapsie

co o tym myślicie?

Gość hyhyhyhyhy
tez tak saadzilam i ............. tearz wiem,ze NIE kazdy

Gość ratatatatatatatataaaaa
mój nie :):):) wiem to na pewno :) :)

Gość ratatatatatatatataaaaa
za to ja go czasem zdradzam :) :) :)

Gość niegapsie
niczego w zyciu nie mozna byc pewnym!!!a czemu mieliby tego nie zrobic?jesli widza ze dziewczyna ma ochote i nikt sie nie dowie....

Gość niegapsie
dlaczego zdradzasz?

Zawsze zdradzi i to nie tylko facet, ale kobietka tez. Zdradzac mozna na rozne sposoby, chocby slowem.

niegapsie - \"i nikt sie nie dowie....\"ale On sam bedzie wiedzial o tym i pozniej bedzie mu trudno spojrzec swojej kobiecie w oczy chyba,ze jest wyrachowanym *ujem !!! poza tym po co zdradzac ,nie lepiej zerwac z druga osoba i zyc na wlasna reke??!!!

Gość niegapsie
do MeDi: dokladnie tak samo myslalam,ale dzis znow przekonalam sie ze realia sa inne!wierz mi nie trzeba byc,jak piszesz wyrachowanym *ujem zeby zdradzic a potem przytulac sie do ukochanej osoby albo mowic ze sie ja kocha!zdradzaja nie tylko ludzie ktorzy maja podly charakter lecz takze tacy ktorzy nie sadzili ze moga byc do tego zdolni lub ci,ktorzy w zwiazkach sa szczesliwi!zastanawia mnie tylko dlaczego ludzie to robia...

niegapsie - wiesz,moj men byl 8 miechow za granica, pozniej 2 miechy i tearx chyba pojedzie na 3 miechy po nowy mroku wiec.................ja staram nie myslec sie o zdradzie bo bym zwariowala wiec.............chodze sobie na balangi itp,jak jest temu okazja :D po prostu samo zycie ale zdradzic to nie zdradzilam Go pomimo iz nie raz milama okazcje i mam nadz,ze On mnie nie zdradzil.....................wiec ide juz lulu i nie chce sobie znowu mozgu prac:/

Gość kobiety zdradzają
nawet bez okazji !!!

A wiecie jak ja mysle ,sa okazje i OKAZJE.Moj facet tez byl za granica ,sam i wiem ze nie zdradzil,niby byla okazja,bo nikt nie zna ,nikt sie nie dowie,ale gdyby znalazla sie taka OKAZJA,moze napisze troche wulgarnie,gdzie laska rozkracz nogi i chwyta za rozporek.nie bylby facetem gdyby odmowil.Oczywiscie nie pochwalam tego i to go nie rozgrzesza,ale mysle ,ze tak wlasnie jest.

04:26 allegra8 A wiecie jak ja mysle ,sa okazje i OKAZJE.Moj facet tez byl za granica ,sam i wiem ze nie zdradzil,niby byla okazja,bo nikt nie zna ,nikt sie nie dowie,ale gdyby znalazla sie taka OKAZJA,moze napisze troche wulgarnie,gdzie laska rozkracz nogi i chwyta za rozporek.nie bylby facetem gdyby odmowil.Oczywiscie nie pochwalam tego i to go nie rozgrzesza,ale mysle ,ze tak wlasnie jest. ..tak smo bym mógł powiedziecd o kobietach...wiec swoje spekulacje zostawcie dlasiebie.. ..nie orażajcie mniejszości męskiej bo nie każdy to taki gibki ruchacz co byle zamoczyc chce.. ..bo tez bym mógł napiasac ze każda babka to \'K\' bo mnustwo takich.. ..dobranoc.

Każdy facet zdradzi jeśli kobieta o niego nie dba :) :classic_cool: Bo my faceci egoiści jezdeśma i o nas trza dbać,a wtedy my dbamy o kobietę i nie zdradzamy :classic_cool:

Gość jedna taka945
jak juz sie patrza na inne to zla oznaka od tego sie zaczyna